A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 21328 Seinfeld

Gyűjthető és kiállítható Seinfeld modell 5 ikonikus szereplővel

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Seinfeld
SKU 21328
Darabok 1326
Sorozat LEGO Ideas
Kor 18+ év
LEGO ár 29 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 21328 Seinfeld leírás

  • Éld át újra a klasszikus, 1990-es évekbeli TV sorozat semmiről sem szóló jeleneteit ezzel a fantasztikus LEGO® Ideas Seinfeld bemutatómodellel (21328), ami Jerry lakásának kockákból épült változatát tartalmazza.
  • 5 minifigurát tartalmaz: Jerry Seinfeldet, George Costanzát, Cosmo Kramert, Elaine Benes-t és Newmant, olyan kiegészítő elemekkel, mint egy mikrofon, perec, horgászbot, egy szelet kenyér és egy zacskóban lévő hal.
  • Jerry lakásában találsz egy konyhát megépíthető munkalappal, egy hűtőt Superman™ matricával, egy mikrohullámú sütőt és sok minden mást, valamint egy nappalit szófával, fotellel és asztalokkal, valamint egy dolgozósarkot is.
  • Emellett a csomag egy megépíthető színpadot és olyan kiegészítő elemeket is tartalmaz, amelyeket a műsor inspirált, köztük egy szobrot, egy sütit, A prognózis negatív videokazettát, a Commando 8 légkondicionálót és a Festivus oszlopot is.
  • A modell több mint 14 cm magas, 33 cm széles és 18 cm mély. A vidám, otthoni dísztárgynak is remek készlet szuper ajándékötlet a Seinfeld és a LEGO® rajongóinak.
  • A készlet az önálló vagy a barátokkal és családdal való építéshez egyaránt remek, hiszen továbbadhatod a Seinfeld című TV sorozat iránti szeretetedet – ezt a gyűjthető emléktárgyat biztosan le akarod majd fotózni, hogy megoszd a képeket.
  • Ez az 1326 elemből álló készlet tartalmaz egy illusztrált füzetet Seinfeldről, a készlet rajongó tervezőjéről és a LEGO® tervezőkről, valamint egy lépésről lépésre vezető útmutatót, amivel az építési folyamat igazán vidám lesz.
  • Ez a felnőtteknek szánt építőmodell a klassz LEGO® Ideas készletek gyűjteményének része, amelyek mindegyikét rajongó tervezők készítették, LEGO rajongók ezrei szavazták meg, a LEGO Csoport pedig megvalósította.
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, valamint könnyen és stabilan összeilleszthetők legyenek. Ez pedig már 1958 óta így van.
  • A LEGO® építőkockákat és elemeket szigorúan leteszteljük és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy minden LEGO készlet megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.