A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A család fája 21346

Csodaszp csaldi fa bemutatllvny fnykpeknek s mg sok msnak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A család fája
SKU 21346
Darabok 1040
Sorozat LEGO Ideas
Kor 18+ év
LEGO ár 37 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A család fája 21346 leírás

Építsetek együtt, éljétek át a nosztalgikus emlékeket, és készítsetek egyedi lakásdekorációt a LEGO Ideas A család fája (21346) dísszel! A megépíthető családi fa a 16 tartójával, amelyekre kisebb fotókat, üzeneteket és papírra írt emlékeztetőket lehet felhelyezni egy csodálatos és kreatív ajándék felnőtteknek.

A fa alaplapjánál található rejtett tároló tele van kiegészítő elemekkel. Válassz az évszakok szerinti lomkoronák közül, tegyél egy játékrepülőt, papírsárkányt, 4 madárodút, 2 madárfigurát vagy egy Fülöp-szigeteki pillangót a fa ágai közé! Virágelemeket is helyezhetsz a fű színű alaplapra, de az idilli jelenet testre szabásához még sok más elemet hozzáadhatsz, például távcsövet, ételfigurákat, görkorcsolyát vagy nagyítót.

Keresd az építési útmutatót a dobozban és a LEGO Builder appban, amely segít majd elmerülni a kikapcsolódást nyújtó kockaépítésben a családoddal és a barátaiddal.

  • A család fája ajándék felnőtteknek – Állíts ki különleges fényképeket és emléktárgyakat a testre szabható, kockákból épült LEGO Ideas A család fája dísszel!
  • Készítsd egyedi lakásdekorációt – A megépíthető fán 16, kockákból épült akasztós tartó van, amelyekbe belehelyezhetsz olyan kisebb fényképeket, jegyzeteket, használt jegyeket vagy bármiféle papír formájú emlékeztetőket, amelyek fontosak neked.
  • Díszítsd a családi fát – A szetthez válogatott kiegészítők is tartoznak, amelyekkel a fát díszítheted, tartozik még hozzá egy „A mi családunk“ névtábla, és a LEGO elemek számára van egy rejtett tárolórész is a fa alatt.
  • Kiállítási ötletek – Válassz évszakhoz illő lombkoronát, tegyél fel a fára 2 madárfigurát, 4 madárodút és egy lepkét, majd gazdagítsd a jelenetet játékrepülővel, papírsárkánnyal, létrával, kosárral, virágokkal és még sok mással!
  • Örömteli ajándék szülőknek, nagyszülőknek és az egész családnak – Ajándékozd ezt az 1040 elemből álló LEGO Ideas A család fája szettet felnőtteknek, születésnap vagy évforduló alkalmából!
  • Útmutató lépésről lépésre – A szett egy illusztrált füzetet tartalmaz, benne a készlet rajongó tervezőjével és LEGO tervezőivel készült interjúkkal, emellett egy útmutatót is találsz, amely egy pihentető és kreatív építési élményen vezet végig.
  • A LEGO rajongók választása – Ez a felnőtteknek szánt építőkészlet a számos LEGO Ideas szettek egyike, amik mindegyikét rajongó tervezők készítették, LEGO rajongók szavazták meg, a LEGO Csoport pedig megvalósította!
  • Vidám lakásdekoráció – Az 1040 elemből álló, megépthező családfa 29 cm magas, 18 cm széles és 18 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.