A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Alkosd jra a Fender Stratocaster gitrt LEGO stlusban!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Ideas Fender Stratocaster
SKU 21329
Darabok 1074
Sorozat LEGO Ideas
Kor 18+ év
LEGO ár 49 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329 leírás

Alkosd meg saját, kockákból épült, 1970-es évekbeli Fender Stratocaster gitárodat és 65 Princeton Reverb erősítődet ezzel a LEGO Ideas készlettel (21329)! Elevenítsd fel a legendás zenészek emlékét, akik Stratocaster gitáron játszottak, miközben megépíted a hangszer ikonikus íveit, amiket olyan autentikus részletekkel egészíthetsz ki, mint a beállítható tremolókar, a hangszedőváltó és a hangolókulcsok. A megépíthető erősítő levehető panelekkel van kialakítva, így könnyedén megnézheted az alaplapot, a visszhangtartályt, a hangszórót és más, belső részleteket. Emellett gumikábeleket is találsz, amiket a gitárra és a lábkapcsolóra köthetsz.

Lenyűgöző dekoráció
A készlet kockáiból pirosban vagy feketében is megépítheted a gitárt, emellett 4 különböző színű gitárpengetőt és egy elegáns, összecsukható gitárállványt is találsz, amikkel teljessé varázsolhatod ezt a bámulatos dekorációt. Továbbá egy LEGO kockákból épült Fender logót ábrázoló matricát is tartalmaz, amit az igazi gitárodra vagy erősítődre ragaszthatsz.

Bámulatos, gyűjthető darab
Ez az építőkészlet a felnőtteknek szánt LEGO készletek gyűjteményének része. Nagyszerű ajándékötlet gitárosoknak, Fender rajongóknak, a zene szerelmeseinek és a lelkes LEGO építőknek.

  • Alkosd újra a legendás gitárt az 1970-es évekbeli Fender Stratocaster gitár és egy megépíthető Fender 65 Princeton Reverb erősítő bámulatosan részletes LEGO Ideas megépíthető és kiállítható modelljével (21329)!
  • A gitár tartalmaz egy beállítható tremolókart, hangszedőváltót és hangolókulcsokat, hat húrt, a Fender logót ábrázoló matricákat és egy textilpántot. A mellékelt kockákkal pirosban vagy feketében is megépítheted a gitárt.
  • Az erősítő levehető paneljeinek köszönhetően könnyedén megnézheted az alaplapot, a visszhangtartályt, a hangszórót és más, belső részleteket. Emellett logómatricákat és összekötő gumikábeleket is találsz a gitárhoz és a lábkapcsolóhoz.
  • A szett egy összecsukható gitárállványt, a modellhez megfelelő méretű, 4 különböző színű gitárpengetőket, és egy LEGO kockákból épült Fender logót ábrázoló matricát tartalmaz, amit az igazi gitárodra, az erősítődre vagy bármire ráragaszthatod.
  • A gitár több mint 36 cm hosszú, 11 cm széles és 3 cm mély. Ez a kiállítható LEGO modell a gitárosoknak, a zene szerelmeseinek és a Fender Stratocaster gitárrajongóknak egyaránt bámulatos ajándék.
  • Élvezd önállóan, vagy oszd meg a barátokkal és a családoddal az ikonikus gitár, a zene és/vagy a LEGO kockákkal való építés iránti szereteted.
  • Az 1079 elemből álló készlet egy füzetet is tartalmaz, amiben olvashatsz a Fender Stratocaster gitár történetéről, a szett rajongó tervezőjéről és LEGO tervezőjéről, emellett pedig egy lépésről lépésre vezető útmutató is vár, a vidám építéshez.
  • Ezt a klassz építőkészletet a LEGO Ideas „Zene a füleinknek” versenyre nyújtotta be egy rajongó tervező, amit a 9 legjobb pályázó közül választott ki a LEGO Ideas vizsgálóbizottsága, hogy a következő LEGO Ideas szett készüljön belőle.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz. Ez pedig már 1958 óta így van.
  • A LEGO építőkockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, így biztosítva, hogy az összes LEGO készlet megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.