A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 123 Sesame Street 21324

Megpthet LEGO Sesame Street modell 6 ikonikus szereplvel

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO 123 Sesame Street
SKU 21324
EAN 5702016819953
Darabok 1367
Sorozat LEGO Ideas
Kor 18+ év
LEGO ár 43 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 123 Sesame Street 21324 leírás

A Szezám utca több mint 50 évig a család kedvenc TV műsora volt. Most pedig megalkothatod a 123 Sesame Street színes, LEGO kockákból épült változatát, és felelevenítheted a klasszikus jeleneteket ezzel a felnőtteknek szánt, klassz, megépíthető és kiállítható LEGO Ideas (21324) készlettel.

Azonnal felismerhető részletek
A 123 Sesame Street épületben megtalálod Bert és Ernie lakását, Elmo hálószobáját és Bert tetőtéri madárházát, amelyek a rajongók örömére telis-tele vannak eredeti részletekkel és kiegészítőkkel. Az ikonikus utcasarkot Hooper boltja, Nagy Madár fészke, Oscar the Grouch szemetese és még sok minden más is kiegészíti. A készlet tartalmazza a Sesame Street szereplőinek, Elmónak, Sütiszörnynek, Bertnek és Ernie-nek, valamint Oscar the Grouch-nak a minifiguráit, valamint a Nagy Madár figurát is, amelyek fantáziadús mókára inspirálnak.

Csodálatos ajándékötlet
A LEGO építőkészletek gyűjteményének része, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsen a felnőtteknek tudatos, kreatív módon kikapcsolódni, így ez a modellkészlet szuper ajándék saját magadnak, a családtagjaidnak, valamint bármelyik Szezám utca rajongónak, a LEGO szerelmeseinek és hobbiépítőknek is.

  • Bárkinek elmondhatod, hogyan tud eljutni a Szezám utcába, és régi emlékeket idézhetsz fel, miközben megépíted és kiállítod ezt a LEGO Ideas (21324) készletet, amely tartalmazza az ikonikus 123 Sesame Street épületét és Hooper boltját is.
  • A készletben megtalálod Elmo, Sütiszörny, Bert és Ernie minifiguráit, valamint Oscar the Grouch és Nagy Madár figurát is. A csomag továbbá tartalmazza Slimey, a kukac, Dorothy, az aranyhal, Radar, a plüssmaci és gumikacsa figuráit is.
  • A 123 Sesame Street modellben megtalálod Elmo hálószobáját, valamint Bert és Ernie lakását, amely tartalmazza a páros ikonikus portréját és Ernie kádját, emellett rengeteg eredeti részlet és kiegészítő is vár a rajongókra.
  • A Szezám utca sarkán felfedezheted Hooper boltját, Nagy Madár fészkét, Oscar the Grouch szemetesét és még sok minden mást is, amelyek ezt az 1367 elemből álló építőkészletet olyan szórakoztatóvá varázsolják, amellyel órákon át tartó mókában lesz részed önállóan vagy az egész családdal.
  • A modell több mint 24 cm magas, 36,2 cm széles és 21 cm mély. Szemet gyönyörködtető dísztárgya lehet az otthonodnak, emellett nagyszerű LEGO ajándék a Szezám utca rajongóinak és a hobbiépítőknek is.
  • A Szezám utca mögött megtalálod a Sesame műhelyet, azaz egy olyan nonprofit szervezetet, amelynek a célja, hogy minden gyermeknek segítsen okosabbá, erősebbé és kedvesebbé válni.
  • Az átlátható útmutató segítségével magabiztosan vághatsz bele az építésbe, így még újonc LEGO építőként is élvezni fogod a folyamatot. A készlet tartalmaz egy illusztrált füzetet is, amelyben olvashatsz a Szezám utca történetéről, a készlet tervezőjéről és még sok minden másról.
  • Ez a felnőtteknek szánt LEGO Ideas készlet az inspiráló építőmodellek gyűjteményének része, amely tökéletes lehet neked, mint igényes hobbiépítőnek, ha szórakoztató, kreatív és összpontosítást igénylő módon szeretnél kiszakadni a szürke hétköznapokból.
  • A LEGO kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. Ez azt jelenti, hogy az egységesség, a kompatibilitás, valamint az egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség minden alkalommal garantált – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO építőkockákat és elemeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük és szigorúan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes LEGO készlet megfeleljen a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.