A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO NASA Apollo Saturn V 92176

ptsd meg az els raktt, amely embert vitt a Holdra!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO NASA Apollo Saturn V
SKU 92176
EAN 5702016956337
Darabok 1969
Sorozat LEGO Ideas
Kor 14+ év
LEGO ár 43 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO NASA Apollo Saturn V 92176 leírás

Arra születtél, hogy felfedezd az univerzumot! Építs, és inspiráld az űrhajósok következő generációját a LEGO Space rakétákkal és járművekkel – Indulás!

Használd kiállítási tárgyként, vagy szerepjátékhoz a NASA Apollo Saturn V rakétájának ezt a fenséges, méternyi magasságú LEGO elemekből készült modelljét. Számos valósághű részletet tartalmaz, 3 levehető rakétafokozata van, köztük az S-IVB harmadik fokozat benne a holdkomppal és a parancsnoki modullal. A készletben 3 tartót is találsz, hogyvízszintesen is ki tudd állítani a modellt, továbbá tartalmaz 2017. júniusi újdonságként 3 űrhajós minifigurát a holdra szállás eljátszásához, valamint egy füzetet az Apollo küldetésekről, és ennek az oktató és inspiráló LEGO Ideas készletnek a rajongó tervezőiről.

  • A méternyi magas (mintegy 1:110 méretarány) NASA Apollo Saturn V modell, a levehető S-IC első rakétafokozattal és a fő rakétamotorok részleteivel, a levehető S-II második rakétafokozat a részletesen kidolgozott rakétamotorokkal, a levehető S-IVB harmadik rakétafokozat az Apollo űrhajóval és a mentőrakétával az egész űrjármű csúcsán, továbbá 3 tartó, hogy vízszintesen is kiállítható legyen a modell.
  • Az Apollo űrhajóban megtalálod a holdkompot és a parancsnoki kabint.
  • Ott van benne 2017. júniusi újdonságaként 3 űrhajós minifigura is.
  • Nagyszerű az Apollo holdutazás bemutatására és szerepjátékra is.
  • Találsz a készletben egy füzetet az emberes Apollo holdutazásról és a rajongói tervezőkről.
  • A készlet több mint 1900 elemből áll.
  • Méretei: több mint 100 cm magas és 17 cm átmérőjű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.