A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A Jóbarátok lakásai 10292

A Jbartok kt laksa!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Jóbarátok lakásai
SKU 10292
EAN 5702016914306
Darabok 2048
Sorozat LEGO Ideas
Kor 18+ év
LEGO ár 72 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A Jóbarátok lakásai 10292 leírás

Követted Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler és Monica kalandjait? A Jóbarátok című sitcom 1994-ben kezdődött, és egy évtizeddel később ért véget, de még mindig óriási népszerűségnek örvend. A sorozat rajongói gyakran újra és újra megnézték az epizódokat. Ezeknek a barátoknak az élete nagyrészt két ikonikus New York-i lakásban játszódott le.

A LEGO 10292 Friends készlettel most újra átélheted ezeket a kalandokat. Az épületkészlet tele van a sorozat felismerhető pillanataival. Monica nappalijának lila falai, a fekvőfotelek, ahol Joey és Chandler is megtalálható volt, és a csocsóasztal, ahol rengeteg meccset játszottak, mind-mind újraalkotható. Még Joey és Chandler kenuja, csirkéje és kacsája is jelen van. Melyik pillanatot szeretnéd újra átélni?

Élj újra ikonikus pillanatokat

A LEGO 10292 Friends segítségével a sorozat mindenféle vidám pillanatát újrajátszhatod. Emlékszel, amikor a hálaadási pulyka Joey fejére ült? Emlékszel, hogy Rachel és Chandler a folyosó padlóján ették meg a lopott sajttortát?

És emlékszel még arra a hosszú botra, amivel a barátok ellenőrizték, hogy a Csúnya Meztelen Pasi él-e még? Ezeket, és még sok más emlékezetes pillanatot szerezhetsz a LEGO Friends lakással. A készlet 2048 darabból és 7 minifigurából áll.

Az egész baráti társaság

A lakások nem teljesek az ott élő vagy rendszeresen látogató barátok nélkül. A LEGO 10292 ezért tartalmazza Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler és Monica minifiguráit.

Még Chandler volt barátnője, Janice is jelen van. Emlékszel, hogy milyen a nevetése? A sorozat sok rajongója mindig is emlékezni fog erre a hangra. Ebben a LEGO készletben az összes figura jellegzetes ruhát visel, így azonnal felismered őket. Melyik a kedvenced a barátok közül?

Építsd meg a saját Friends világodat

A LEGO 10292 nem az első LEGO Friends készlet. A Central Perk, a világhírű kávézó újjáteremtése már lehetséges volt. Kombinálja a Central Perket ezekkel a lakásokkal, és könnyedén létrehozhatja saját Friends-világát. Végül is a sitcom legtöbb epizódja ezen a két helyszínen játszódott.

A lánykéréstől a nagy verekedésekig minden itt zajlott. Ezzel a LEGO készlettel újra és újra átélheted az egészet. A sorozat rajongói számára ez egy igazi érték. Minden alkalommal, amikor meglátja a lakásokat a saját otthonában, mosoly fog megjelenni az arcán.

Váltogassa rendszeresen a jeleneteket, vagy játssza újra kedvenc pillanatait. Természetesen lehetőség van saját új Barátok közt-történetek kitalálására is. Mit fog veled együtt átélni Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey, Phoebe és Janice?

  • Építsd meg és állítsd ki ezzel a Jóbarátok TV műsor témájú LEGO készlettel Joey és Chandler, valamint Monica és Rachel lakásainak valósághű LEGO változatait, valamint a hozzájuk tartozó folyosót!
  • Az eredeti részletekkel és a klasszikus Jóbarátok epizódokra való utalásokkal teli, felnőtteknek szánt LEGO A Jóbarátok lakásai (10292) építőkészlet minden Jóbarátok rajongó napját, hónapját és évét fel fogja dobni.
  • A 7 minifigurát, valamint a TV műsor legnépszerűbb pillanataira utaló kiegészítőket tartalmazó készlet nagyszerűen mutat kiállítva.
  • A magával ragadó építési élményt nyújtó, felnőtteknek szánt készlet tökéletes ahhoz, hogy megünnepeld a Jóbarátok TV műsor iránti szereteted. Emellett remek ajándék bárkinek, aki imádja a gyűjthető Jóbarátok témájú darabokat.
  • A készlet több mint 10 cm magas, 64 cm széles és 31 cm mély. Ha kisebb dísztárgyra vágysz, a szőnyegeket kiemelheted belőle, és mókás minimodelleket állíthatsz ki.
  • Vajon észreveszed az összes ikonikus pillanatot megjelenítő részleteket a készletben? Például amikor a sajttorta leesett a földre, amikor egy macska megtámadta Ross-t a teraszon, vagy amikor Joey fejére szorult a pulyka.
  • Miközben felfedezed a készlet eredeti bútorait és dekorációit, úgy érezheted, hazaértél. Nézd meg Joey és Chandler székeit, Monica zöld díványát, valamint Gladys-t, Phoebe ijesztő festményét!
  • Ez a LEGO A Jóbarátok lakásai készlet a kreatív építőmodell-készletek része, amelyeket olyan felnőtt építésrajongóknak terveztünk, akik imádják az elbűvölő kialakításokat, a szövevényes részleteket és az elegáns építészetet.
  • A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.