A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Ideas Home Alone 21330

Gyjthet Reszkessetek, betrk! kszlet az nnepi jtkhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Ideas Home Alone
SKU 21330
Darabok 3955
Sorozat LEGO Ideas
Kor 18+ év
LEGO ár 121 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Ideas Home Alone 21330 leírás

Az Egyedül otthon című film igazi karácsonyi klasszikussá vált. A történet a kisfiúról, Kevin McAllisterről, akit véletlenül egyedül hagynak otthon, évtizedek óta szeretik. Most a LEGO Home Alone készlettel a film összes kedvenc jelenetét átélheted.

Építsd meg a McAllister-házat, fedezd fel a különböző csapdákat, és élvezd a sok nagyszerű részletet. A bojlerrel való jelenet, a menekülés a kerti faházba, vagy mégis Kevin pillanata az aftershave-rel a végső kedvenced?

Órákig tartó építési szórakozás közel 4000 alkatrésszel

A LEGO 21330 hatalmas, 3955 alkatrészből áll. Ebből a közel 4000 darabból megépítheted a részletes házat, a faházat és a csalók furgonját. Öt minifigurát is kapsz. Játszd újra a film összes ikonikus pillanatát Kevinnel, édesanyjával, Kate-tel, a gonosztevőkkel, Harryvel és Marvval, valamint a szomszéd Marleyval.

A bűnözők furgonjában többek között egy feszítővasat és egy rendőrsapkát találsz. Az olyan részletek, mint a vasaló Marv arcán, még inkább hangulatossá teszik a díszletet. A kazánban lévő világító tégla egy másik nagyszerű részlet.

Idő megcsodálni a házat

A LEGO Home Alone ház úgy készült, hogy hátulról könnyen kinyitható legyen. Még a tető is nyitható, így megcsodálhatja a padlástérben. Minden szoba saját csodálatos berendezést tartalmaz. Lepődj meg mindenen, amivel ebben a LEGO készletben találkozol.

Éld át újra a filmet jelenetről jelenetre, vagy találj ki saját elképesztő kalandokat ezekkel a szereplőkkel. Ezzel a nagyszerű készlettel bármelyik irányba mehetsz. A ház 27 centiméter magas, 34 centiméter széles és 37 centiméter mély. Adjon neki egy különleges helyet otthonában, hogy újra és újra élvezhesse.

Tökéletes a felnőtt rajongóknak

Az eredeti Egyedül otthon című film 1990-ben jelent meg. Az első óra minden rajongója élvezheti ezt a LEGO-készletet a filmből. A LEGO Home Alone 18 év feletti felnőtteknek ajánlott. Szülőként pedig adhatod át a film iránti szeretetedet gyermekeidnek, ha összerakod ezt a LEGO-készletet.

Építkezés közben együtt fedezitek fel a díszlet legszebb részeit, majd együtt játszhatjátok el kedvenc jeleneteket. Ahogyan a filmet is újra és újra megnézheted, ez az építőszett is újra és újra rengeteg szórakozást nyújt. Kit fogsz boldoggá tenni ezzel a nagyszerű készlettel?

  • Ünnepeld meg a család kedvenc vígjátékát ezzel a LEGO Home Alone készlettel (21330), ami tartalmazza a McCallister családi ház, a lombház és a bűnözők furgonjának megépíthető és kiállítható modelljeit.
  • Ez a kockákból épült, filmes emléktárgy klassz ünnepi ajándék az Y-generációs Home Alone (Reszkessetek, betörők!) rajongóknak. 5 LEGO minifigurát tartalmaz: Kevin McCallistert, Kate McCallistert, Harryt, Marvot és a „hólapátos” Marley-t.
  • A ház falai és a tető felemelhető a könnyű hozzáférés érdekében, emellett olyan mókás funkciókat is tartalmaz, mint a lendíthető festékesdobozok, a világító, alagsori kemence és egy kar, amivel lecsúsztathatod Kevint a lépcsőn a szánkójával.
  • Fedezd fel a ház szobáiban és a furgonban fellelhető részleteket, amelyek felidézik a fergeteges filmes pillanatokat (a kötélről se feledkezzünk meg, amelyen Kevin át tud szökni a lombházba)!.
  • A készlet megépítése remek ünnepi elfoglaltság a család számára, emellett a több mint 27 cm magas, 34 cm széles és 37 cm mély ház szuper ünnepi dekoráció lehet.
  • A készlet elemei 24 különálló csomagban vannak elosztva, így az építési folyamat követi a film cselekményét. A világító LEGO elemhez egy LR41 elemet is mellékeltünk, ami megvilágítja a kemencét.
  • Ez a 3957 elemből álló készlet tartalmaz egy illusztrált füzetet a Reszkessetek, betörők! című filmről, a szett rajongó tervezőjéről és a LEGO tervezőkről, valamint egy lépésről lépésre vezető útmutatót, amivel elmerülhetsz az izgalmas építésben.
  • Ez a felnőtteknek szánt, gyűjthető építőkészlet az izgalmas LEGO Ideas szettek egyike, amelyek mindegyikét rajongó tervezők készítették, LEGO rajongók ezrei szavazták meg, a LEGO Csoport pedig megvalósította.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy könnyedén és stabilan összeilleszthetők, amelyekből robusztus építményt alkothatsz. Ez pedig már 1958 óta így van.
  • A LEGO építőkockákat és elemeket szigorúan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden LEGO készlet megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.