A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Lombház 21318

A rszletesen kidolgozott Lombhz modell prbra teszi a LEGO ptket, s vgtelen jtkra inspirl!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Lombház
SKU 21318
Darabok 3036
Sorozat LEGO Ideas
Kor 16+ év
LEGO ár 99 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Lombház 21318 leírás

Építsd meg, állítsd ki és játssz ezzel az aprólékosan kidolgozott, 3036 elemből álló LEGO Ideas 21318 Lombház játékkészlettel! A tapasztalt LEGO építők számára készült és az egész család örömére szolgáló, összetett építmény tartalmaz egy tájkép alaplapot és 3 LEGO lombház kunyhót — egy nagy hálószobát, egy fürdőszobát és egy gyerekszobát. A fához felcserélhető zöld nyári levél elemek, valamint sárga és barna őszi falevél elemek tartoznak — ezek és még számos növény elem fenntartható, növényi alapú polietilén műanyagból készült. A levehető lombkoronának és kunyhó tetőknek köszönhetően pedig könnyen hozzáférhetsz a belső részekhez. A modell telis-tele van játékra inspiráló tulajdonságokkal, például egy megépíthető piknikasztallal és székekkel, hintával, tábortűzzel, kincsestérképpel és rejtett drágakő elemmel, melyekkel kincsvadászatot rendezhetsz, valamint egy felhúzható daru is vár rád a hálószoba kunyhójának erkélyén. Ehhez a nagyszerű születésnapi ajándékként szolgáló, egyedi és kreatív játékhoz egy anya, egy apa és gyerekek minifigurái, valamint egy madár figura is tartozik, hogy szórakoztató, családi helyzeteket játszhass el. A csomagban egy építési útmutatót tartalmazó füzet is található, amiből további információkat is megtudhatsz a LEGO Ideas készletet megalkotó rajongóról és a LEGO tervezőről.

  • Ez a LEGO Ideas készlet 4 minifigurát tartalmaz: egy anyát, egy apát és 2 gyermeket, valamint egy madár figurát.
  • Ebben a kihívásokkal teli, 3036 elemből álló építőjátékban találsz egy tájkép alaplapot, felcserélhető zöld (nyári), valamint sárga és barna (őszi) levelekkel ellátott fát és egy LEGO Lombházat 3 kunyhóval — egy nagy hálószobát, fürdőszobát és egy gyerekszobát.
  • A fa levehető lombkoronája és a kunyhó tetők könnyen hozzáférhető játékot biztosítanak.
  • A tájkép alaplapon találsz egy megépíthető piknikasztalt 4 minifigurának való üléssel és válogatott elemekkel, melyekkel pikniket rendezhetsz. Emellett egy megépíthető patak, (a fáról lelógó) hinta, tábortűz, rejtett drágakő elemek, növény és bokor elemek, valamint a kunyhókhoz tartozó létra is várnak rád.
  • A fa lombkoronája több mint 180 botanikai elemet tartalmaz, melyek fenntartható forrásból származó cukornádból nyert, növényi alapú polietilén műanyagból készültek. A fa körüli válogatott növény elemek szintén ebből a fajta növényi alapú műanyagból készültek. A készlet a LEGO Csoport első mérföldkövét jelképezi, miszerint 2030-ra már fenntartható anyagokból készült termékeket fognak készíteni.
  • A nagy hálószoba kunyhó tartalmaz egy megépíthető ágyat és olyan válogatott elemeket, mint egy rejtett olló (mely a rajongó készítő munkahelyét, a fodrászatot jelképezi), egy palackba zárt hajó, iránytű, óra, valamint egy erkély, melyhez egy kézzel működtetett, felhúzható daru is tartozik, hogy fel tudd emelnia tárgyakat a kunyhóba.
  • A fürdőszobában egy megépíthető kádat, vécét és mosdókagylót találsz.
  • A gyerekszobában emeletes ágyak és válogatott elemek várnak rád, például egy könyv és egy kincsestérkép.
  • Ehhez a LEGO Ideas kreatív játékhoz egy építési útmutatót tartalmazó füzet is tartozik, amiből további információkat is megtudhatsz a lenyűgöző készletet megalkotó rajongóról és a LEGO tervezőről.
  • Méretei: több mint 37 cm magas, 27 cm széles és 24 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.