A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Micimackó 21326

Alkosd jra a Disney Micimack jeleneteit LEGO stlusban!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Micimackó
SKU 21326
EAN 5702016915648
Darabok 1265
Sorozat LEGO Ideas
Kor 18+ év
LEGO ár 42 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Micimackó 21326 leírás

Ki ne nőtt volna fel Micimackó szívmelengető történetein? A kedves, kissé naiv kis mackó régen és ma is hatalmas népszerűségnek örvend. A LEGO 21326 ezért biztosan nagy sikert arat a gyerekek és a szülők körében egyaránt.

A készlet tele van vicces részletekkel, amelyekkel újrajátszhatod az összes kedvenc Micimackó-történetedet. Természetesen nem csak Micimackót találod meg ebben a LEGO készletben, hanem az összes barátját is. Ki a kedvenced?

Fedezze fel a csodálatos részleteket

A LEGO 21326 a Százhektáros erdő nagy tölgyfájából áll, amely alatt Micimackó felépítette a házikóját. Micimackó háza, a fa hátsó részén, kinyitható, így jól megnézheted az összes részletet, és játszhatsz is vele. Nézd meg Micimackó ágyát, a nagy mesekönyvet és a Micimackó órát.

A ház külsején is találsz mindenféle vicces kiegészítőket. Mi lenne, ha a fán lévő méhkas körül méhek repülnének. Természetesen a mézesbödönök is elengedhetetlenek Pooh számára. Hagyja, hogy az összes barát a tábortűz körül üldögéljen, miközben a mézeskalácsot osztogatja. Természetesen Micimackónak is nála van a piros léggömbje, hogy közelebbről is megnézhesse a méhkaptárakat. Tényleg mindenre gondoltak.

Pooh és barátai

Ezzel a LEGO készlettel természetesen kapunk egy Micimackó minifigurát, de a barátai sem hiányoznak. A kis rózsaszín malacka, Malacka is jelen van, jellegzetes piros sáljával és fekete esernyőjével. Nyúl, beleértve a répát is, szintén része ennek a készletnek. A mindig komor Eeyore is mindig jelen van Micimackó kalandjain, akárcsak a nagyon vidám Tigger.

Játszd el a híres Micimackó-történeteket az összes barátoddal, vagy találj ki saját kalandokat. A szülők számára nagyszerű szórakozás, ha gyermekeikkel együtt újraalkothatják Micimackó kedves világát. Ez órákig tartó építési és játék móka lesz!

A rajongói ötlettől a valódi díszletig

Ez a LEGO készlet egy LEGO Ideas készlet, ami azt jelenti, hogy az ötletet eredetileg egy rajongó küldte be. Ebben az esetben Ben Alder volt az. A LEGO Csoport meglehetősen hű maradt Alder tervéhez.

A készlet 1265 alkatrészből áll. Magassága 22 centiméter, szélessége 18 centiméter, hossza 24 centiméter. A készlet felnőtteknek ajánlott, de gyerekekkel együtt építeni is határozottan nagyszerű szórakozás.

Egy zseniális ajándék

Ez a széles LEGO készlet tökéletes ajándék minden Micimackó-rajongó és LEGO-rajongó számára. Felnőttek és gyerekek egyaránt órákig fognak szórakozni a részletes készlettel. Ha mindannyian rajongtok a szerethető kismackóért és barátaiért otthon, a készlet remek ajándék is lehet számotokra együtt.

A készlet építése csodálatos időtöltés, a sok részlet felfedezése sok csodálkozást okoz, a kalandok újrajátszása és kitalálása pedig hihetetlen szórakozást nyújt. Mikor merülsz el a százhektáros erdőben?

  • Élvezd a magadra fordított időt, vagy kapcsolódj ki a családoddal, és elevenítsd fel a gyermekkori emlékeket ezzel a kiállítható LEGO Ideas készlettel (21326), ami tartalmazza Micimackót, valamint Micimackó Százholdas pagonybeli házát is.
  • A csomagban 5 szereplőt találsz: Micimackó, Malacka, Tigris és Nyuszi minifiguráit, valamint egy Füles LEGO figurát, ikonikus kiegészítőkkel, köztük Micimackó megépíthető piros lufiját is.
  • A ház hátulját kinyithatod, így könnyedén hozzáférhetsz az eredeti kiegészítőkhöz, például a megépíthető fotelhez, a kakukkos órához és olyan elemekhez, mint a Micimackó mesekönyv, a mézes csuprok és a vízipóló botok.
  • Ültesd le Micimackót a megépíthető tűz melletti farönkre a lufijával, majd segíts neki „fellebegni”, hogy megnézze a fában rejlő 2 méhkas körül „zümmögő” méhecskéket.
  • A kiállítható modell több mint 24 cm magas, 18 cm széles és 22 cm hosszú, ami ideális születésnapi vagy ünnepi ajándék LEGO rajongóknak, hobbiépítőknek vagy bárkinek, aki szereti Micimackót.
  • Tökéletes az önálló építéshez, és ahhoz is, hogy a családod körében felidézd gyermekkori szenvedélyedet a LEGO építés és Micimackó iránt – erről az elbűvölő építőmodellről egész biztosan rengeteg képet akarsz majd készíteni, hogy megoszthasd őket.
  • Ez az 1265 elemből álló szett tartalmaz egy illusztrált füzetet, amiben olvashatsz a készlet tervező rajongójáról és LEGO tervezőiről, emellett egy útmutatót is találsz, így még a LEGO újoncok is magabiztosan vághatnak bele az építésbe.
  • Ez a felnőtteknek szánt LEGO Ideas │ Disney készlet az egyedi LEGO Ideas modellek gyűjteményének része, amelyek mindegyikét rajongó tervezők készítették, több ezer LEGO rajongó szavazott rájuk, a LEGO Csoport pedig legyártotta őket.
  • A LEGO alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy tökéletesen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.