A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Rachel kulcstartó 854120

Aranyos kiegszt a Jbartokbl ismert szerepl, Rachel rajonginak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Rachel kulcstartó
SKU 854120
Sorozat LEGO Ideas
LEGO ár 1 890 Ft

LEGO Rachel kulcstartó 854120 leírás

Elevenítsd fel a klasszikus TV sorozat, a Jóbarátok fergeteges jeleneteinek pillanatait ezzel a LEGO Ideas Rachel kulcstartóval (854120)! A strapabíró fémkarikához és lánchoz rögzített Rachel Green minifigura a híres „Rachel frizurát”, valamint egy pincérnőruhát visel, pont olyat, amilyet a karakter a Central Perk kávézóban viselt munka közben. Elbűvölő ajándékötlet a Jóbarátok rajongóinak, amit egyszerűen rögzíthetnek kulcsokra vagy egy táskára, így a tulajdonosát mindenhová egy kedves barátja fogja elkísérni.

  • Ez a LEGO Ideas kulcstartó (854120) tartalmaz egy Rachel Green minifigurát, ami egy strapabíró fémkarikához és egy lánchoz van rögzítve. A minifigura a fémlánchoz van rögzítve, amit nem lehet levenni róla.
  • A fémkarika könnyedén és biztonságosan rögzíthető kulcsokra, hátizsákokra és még sok minden másra.
  • Mérete: több mint 9 cm hosszú. A 6 éves kortól ajánlott szett mesés kis ajándék a Jóbarátok fiatalabb és idősebb rajongóinak egyaránt, többek között azoknak is, akiknek már megvan a LEGO Ideas CENTRAL PERK (21319) készlet is.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.