A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO R2-D2 75308

Gyjthet, megpthet s killthat LEGO Star Wars R2-D2 modell

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO R2-D2
SKU 75308
EAN 5702016914191
Darabok 2314
Sorozat LEGO Star Wars
Kor 18+ év
LEGO ár 101 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO R2-D2 75308 leírás

Még azok is felismerik az aranyos droidot, R2-D2-t, akik nem nagy Star Wars-rajongók. Ez a droid sokak szívét elrabolta. A Star Wars-filmek mögött álló Lucasfilm filmvállalat 50. évfordulójának tiszteletére a LEGO kiadta R2-D2 új változatát.

Ez a modell tele van hiteles részletekkel, és arra készült, hogy újra és újra megcsodálhassuk. A LEGO R2-D2 egy állványt és egy információs kártyát tartalmaz. Így a LEGO 75308 igazi szemet gyönyörködtetővé teheti otthonát vagy irodáját.

Csodálja meg a részleteket

A LEGO 75308 tele van mókával és elképesztő részletekkel. Az egyik leglenyűgözőbb részlet Luke Skywalker rejtett fénykardja. Ez az ikonikus kard R2-D2 fejének belsejében van elrejtve.

Továbbá a fej forgatható, a modell elején lévő kihúzható ajtók kinyithatók, és a modellnek van egy behúzható középső lába. Ha behúzza ezt a középső lábat, akkor vezetheti a droidot. Van egy felemelhető periszkóp is. Így R2-D2 mindig szemmel tarthat mindent.

Egy komplex szerkezet kezdőknek

Még nincs sok tapasztalatod a LEGO-val, és aggódsz, hogy R2-D2 túl magas? Nem kell. Ez a LEGO készlet világos és egyszerű útmutatót tartalmaz, így még a kevés építési tapasztalattal rendelkező felnőttek is össze tudják rakni a készletet.

A 2315 alkatrész órákig tartó építési szórakozást biztosít. Ezt követően újra és újra élvezheti ezt a csodálatos modellt. R2-D2 körülbelül 31 centiméter magas, 20 centiméter széles és 15 centiméter mély. Ez biztosan szemet gyönyörködtető lesz, bárhová is teszi.

A kiterjedt LEGO Star Wars univerzum része

A LEGO 1999 óta készít LEGO Star Wars készleteket. A filmek mindenféle ikonikus karaktere és járműve már apró téglákká változott. A gyűjtemény néhány kiemelkedő darabja a Millennium Falcon, egy A-Wing Starfighter és a birodalmi TIE Fighter. Így Star Wars-rajongóként együtt gyűjtheted össze a saját Star Wars-univerzumodat.

Minden modell órákig tartó építési mókát és rengeteg játékidőt kínál. Remekül mutogathatóak, de a sok részlet és lehetőség miatt az is szórakoztató, hogy saját Star Wars-kalandokat alkoss velük. Ez az R2-D2 gyűjtői modell egy kihagyhatatlan darab. Hová fogod tenni ezt az aranyos droidot?

  • Építsd meg és állítsd ki a Star Wars történetből ismert, ikonikus szereplő új, 2021 májusában megjelenő, bámulatosan részletes, LEGO kockákból épült modelljét: R2-D2-t (75308).
  • Az eredeti részletek között találsz egy behúzható lábszárat, forgatható fejet, nyitható és kinyújtható első nyílásokat, egy állítható periszkópot, valamint egy fénykardot is, ami a fejben található rekeszben rejlik.
  • A csomag tartalmaz egy adattáblával ellátott, megépíthető bemutatóállványt, egy LEGO Star Wars R2-D2 LEGO droid figurát, valamint egy különleges, 50. évfordulós Lucasfilm LEGO kockát is.
  • Ez a kiváló minőségű készlet a megépíthető és kiállítható LEGO Star Wars modellek sorozatának része.
  • A kihívást jelentő és izgalmas építési élményt nyújtó, 2315 elemből álló készlet klassz születésnapi, ünnepi vagy más alkalomra szóló ajándék bármelyik Star Wars műértőnek és a LEGO Star Wars rajongóinak egyaránt.
  • A több mint 31 cm magas, 20 cm széles és 15 cm mély, gyűjthető, kockákból épült R2-D2 modell lenyűgöző központi eleme lehet bármely otthonnak vagy munkahelynek.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a szettet egy Star Wars relikvia gyűjtőnek, akinek még új a LEGO építés világa? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy átlátható útmutató is, így magabiztosan megbirkózhat ezzel az összetett építménnyel.
  • A felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO Star Wars készletek olyan kiváló ízlésű hobbiépítőknek készültek, akik imádják a DIY projekteket, amelyekkel egy odafigyelést igénylő, kreatív és szórakoztató módon szakadhatnak ki a szürke hétköznapokból.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.