A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Birodalmi űrsikló 75302

Klasszikus Birodalmi rsikl az akcids jtkhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Birodalmi űrsikló
SKU 75302
EAN 5702016914474
Darabok 660
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 20 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Birodalmi űrsikló 75302 leírás

A megépíthető Birodalmi űrsikló (75302) modellel a rajongók eljátszhatják a klasszikus Star Wars trilógia izgalmas jeleneteit. Az űrsikló elegáns kialakítását a LEGO kockákból épült változata gyönyörűen visszaadja, ami tartalmaz egy minifigurának kialakított pilótafülkét, egy nyitható fő rekeszt, benne 2 LEGO minifigurának való hellyel, kihajtható szárnyakat a repülő és landoló módhoz, valamint 2 korongvetőt is. A játékos kalandok között pedig kiállítva is remekül mutat.

Szerepjátékos szórakozás
Ez a klassz, gyermekeknek szánt építőjáték tartalmazza Darth Vader, egy Birodalmi tiszt és Luke Skywalker LEGO minifiguráit fénykardokkal és egy romboló pisztollyal együtt.

Klassz ajándékok
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars a legsikeresebb témánk, így a rajongók minden korosztályára mókás, kreatív ajándékötletek várnak.

  • Építsd meg az elegáns Birodalmi űrsikló LEGO kockákból épült változatát, és játszd el a klasszikus Star Wars trilógia jeleneteit ezzel az akciódús, gyermekeknek szánt építőjátékkal (75302)!
  • A csomagban 3 LEGO minifigurát találsz – Darth Vadert és Luke Skywalkert fénykardokkal, valamint egy Birodalmi tisztet romboló pisztollyal és bilincselemmel – a szórakoztató, kreatív játékhoz.
  • A Birodalmi űrsikló tartalmaz egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét, egy nyitható fő rekeszt, benne 2 LEGO minifigurának való hellyel, kihajtható szárnyakat a repülő és landoló módhoz, valamint 2 korongvetőt is.
  • Ez a klassz építőjáték remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 9 éves vagy nagyobb gyermekeknek és Star Wars rajongóknak. Önállóan, de a családdal és barátokkal együtt is szórakoztató építési- és játékélményt nyújt.
  • A Birodalmi űrsikló több mint 25 cm magas, 24 cm hosszú és 35 cm széles. Két kalandos játékidő között a gyermekek büszkén kiállíthatják az alkotásukat a szobájukban.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt az építőkészletet egy Star Wars rajongónak, akinek még új a LEGO világa? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy könnyen követhető útmutató is, így olyan önbizalommal vághat bele az építésbe, akárcsak egy Jedi.
  • A rajongók minden korosztályára vár egy LEGO Star Wars készlet, legyen szó az emlékezetes jelenetek újrajátszásáról, saját történetek kitalálásáról vagy egyszerűen csak a bámulatos modellek megépítéséről és kiállításáról.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők legyenek, így igazán strapabíró építményeket alkothatsz.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy megfeleljenek a Föld – és a messzi-messzi galaxisok – legszigorúbb biztonsági szabványainak!

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.