A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Imperial Star Destroyer 75252

Szerezd be a fantasztikus Birodalmi Csillagrombolt!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Imperial Star Destroyer
SKU 75252
EAN 5702016371116
Darabok 4784
Sorozat LEGO Star Wars
Kor 16+ év
LEGO ár 181 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Imperial Star Destroyer 75252 leírás

Építsd meg és állítsd ki a Galaktikus Birodalom ikonját – a Devastatort! A több mint 4700 LEGO elemből álló Ultimate Collectors sorozatú 75252 Birodalmi Csillagromboló modell megragadja a Star Wars: Egy új remény című film nyitójelenetében látható csillaghajó összes eredeti részletét, többek között a forgó fegyvereket, a billenthető parabola antennát, hatalmas kipufogócsöveket, részletesen kidolgozott felszínét és természetesen a Lázadók Tantive IV csillaghajójának megépíthető változatát, amit üldözőbe vehetsz. Ez a galaktikus polgárháború UCS készlet tartalmaz egy adattáblával ellátott bemutatóállványt és 2 Birodalmi minifigurát, így tökéletes kiegészítője lehet bármelyik LEGO Star Wars rajongó gyűjteményének.

  • Tartalmaz egy Birodalmi tiszt és egy Birodalmi személyzeti minifigurát.
  • A Devastator Birodalmi Csillagromboló modell forgó fegyverekkel, billenthető parabola antennával, hatalmas kipufogócsövekkel van ellátva, és a felszíne részletesen kidolgozott.
  • A készletben megtalálod a Tantive IV csillaghajó rögzíthető és megépíthető változatát, így fokozva a Star Wars: Egy új remény című film alapján készült modell hitelességét.
  • A csomagban vár rád egy adattáblával ellátott bemutatóállvány, mellyel a modell igazán fantasztikus gyűjtői darabként szolgál.
  • A készletben 2 lézerpisztolyt is találsz.
  • Ez az Ultimate Collectors sorozatkészlet 4784 elemből áll.
  • Idézd fel a Star Wars: Egy új remény című film felejthetetlen pillanatait!
  • Ez a LEGO Star Wars gyűjtői darab tökéletes a Star Wars filmsorozat rajongóinak.
  • Az állványra állított UCS modell méretei: több mint 44 cm magas, 109 cm hosszú és 66 cm széles, állvány nélkül pedig több mint 37 cm magas.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.