A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Felderítő rohamosztagos sisak 75305

Klassz, gyjthet Feldert rohamosztagos sisak a killtshoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Felderítő rohamosztagos sisak
SKU 75305
EAN 5702016914504
Darabok 471
Sorozat LEGO Star Wars
Kor 18+ év
LEGO ár 19 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Felderítő rohamosztagos sisak 75305 leírás

Tedd próbára építési készségeidet, és alkosd újra a fantasztikus Star Wars jelenetek pillanatait, miközben megépíted a Felderítő rohamosztagos sisakot (75305). Az összetett LEGO Star Wars építőkészlet szórakoztató, kreatív módon segít kikapcsolódni, hiszen a sisak minden gyönyörű kontúrja és részlete LEGO kockákból áll.

Építsd meg és állítsd ki!
Ehhez a Star Wars gyűjtői darabhoz tartozik egy névtáblás bemutatóállvány, amivel igazán szemet gyönyörködtető dísztárgy lesz otthon vagy az irodában. Nézd meg az új, 2021 májusában megjelenő, megépíthető és kiállítható LEGO Star Wars sisakot is: a Darth Vader sisakot (75304)!

Az ajándékok galaxisa
A felnőtteknek szánt LEGO Star Wars építőkészletek izgalmas gyűjteményének részeként ez a kiváló minőségű készlet tökéletes ajándék lehet magadnak, a Star Wars rajongóknak, a tapasztalt LEGO építőknek vagy bármelyik felnőttnek, aki imádja a kézzelfogható, DIY kihívásokat.

  • Kapcsolódj ki, és tedd próbára építési készségeidet, miközben elkészíted a Star Wars Felderítő rohamosztagos sisak (75305) csodálatosan részletes, LEGO kockákból készült másolatát.
  • A Felderítő rohamosztagos sisak jellegzetes kinézete LEGO stílusban születik újjá, ami felidézi a Star Wars történet jeleneteit, a névtáblával ellátott állvány pedig kiegészíti a klassz dísztárgyat.
  • Ez a kiváló minőségű készlet a gyűjthető, megépíthető és kiállítható LEGO Star Wars sisakmodellek sorozatának része – nézd meg az új, 2021 májusában megjelenő Darth Vader sisakot (75304) is!
  • A kihívást jelentő építési élményt nyújtó, 471 elemből álló készlet szuper születésnapi, ünnepi vagy más alkalomra szóló ajándék bármelyik Star Wars rajongónak, a tapasztalt LEGO építőknek és a hobbiépítőknek egyaránt.
  • A több mint 18 cm magas, 11 cm széles és 12 cm mély építőmodell nem foglal el sok helyet, ám így is biztosan megragadja mindenki figyelmét, aki csak elmegy mellette.
  • Megvásárolnád ezt a lenyűgöző szettet egy Star Wars emléktárgygyűjtőnek, aki számára még új a LEGO építés világa? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy lépésről lépésre vezető útmutató is, így magabiztosan belevághat az összetett építmény elkészítésébe.
  • A gyűjthető LEGO Star Wars készletek olyan felnőtteknek készült, akárcsak te, aki imádja a Star Wars-t és szívesen tölti a szabadidejét szórakoztató, kézzelfogható, kreatív projektekkel.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.