A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 75319 A Fegyverkovács mandalóri műhelye

Részletesen kidolgozott, megépíthető mandalóri kovácsműhely a kreatív játékhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Fegyverkovács mandalóri műhelye
SKU 75319
Darabok 258
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 11 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 75319 A Fegyverkovács mandalóri műhelye leírás

  • Tápláld a gyermekek Star Wars: A Mandalóri iránti szenvedélyét, és inspiráld őket arra, hogy saját történeteket építsenek és játsszanak el A Fegyverkovács mandalóri műhelyének (75319) részletesen kidolgozott LEGO® kockamodelljével.
  • 3 új, 2021 szeptemberében megjelenő LEGO® minifigurát tartalmaz – a Mandalórit, Paz Vizslát és a Fegyverkovácsot – klassz fegyverekkel és kiegészítő elemekkel, köztük 2 hátrakétával, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak.
  • A bejárat fölött egy Sárszarvú logótalálható, emellett tartalmaz egy leválasztható műhelyt lángelemekkel, egy forgatható elszívót és olvasztótégelyt, Holokront, gépezetet, egy titkos rekesszel ellátott asztalt és egy tárolószekrényt is.
  • A műhely rengeteg kiegészítő elemmel inspirál kreatív játékra, többek között egy extra mandalóri sisakkal, 3 beszkár rúddal, egy hődetonátorral és seprűvel, valamint kovácsolt fegyverekkel és egy ágyúval.
  • Az önálló építéshez és játékhoz, valamint a csoportos szórakozáshoz egyaránt szuper építőjáték remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek és bármelyik Star Wars™ rajongónak.
  • Ez a mandalóri műhely több mint 9 cm magas, 18 cm széles és 16 cm mély, ami bármelyik gyerekszobában nagyszerűen fog mutatni a játékos kalandok között.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a 258 elemből álló építőjáték-készletet egy Star Wars™ rajongónak, aki még nem ismeri a LEGO® készleteket? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy illusztrált útmutató is,így magabiztosan belevághat az építésbe.
  • A LEGO® Star Wars™ építőjátékokkal a gyermekek (és a felnőtt rajongók) újraalkothatják a történet emlékezetes jeleneteit, megálmodhatják saját, eredeti történeteiket, de akár egyszerűen csak megépíthetik és kiállíthatják a klassz építőmodelleket.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek, valamint egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO® kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.