A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Halálcsillag A végső összecsapás 75291

LEGO Star Wars: A Jedi visszatrt akcids kszlet

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Halálcsillag A végső összecsapás
SKU 75291
EAN 5702016678451
Darabok 775
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 37 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Halálcsillag A végső összecsapás 75291 leírás

A gyermekek a Star Wars: A Jedi visszatér építőkészlettel eljátszhatják a Luke és Darth Vader közötti legendás Halálcsillag A végső összecsapás (75291) csatát. Palpatine császár tróntermében rengeteg klassz funkció vár rád, amelyek kreatív szórakozásra inspirálnak, ilyen például a LEGO minifigura Erőugrás funkciója. Emellett a lépcső és a híd is összeomolhat, Darth Vader pedig bedobhatja a császárt a reaktorjáratba pont úgy, mint a klasszikus jelenetben.

Akciódús szerepjátékok
Ez a Halálcsillag építőkészlet izgalmas építési kihívást nyújt, emellett 5 fénykardokkal és lándzsákkal ellátott LEGO Star Wars minifigurát is tartalmaz, amelyek segítségével a rajongóknak akciódús játékcsatákban lehet részük. Emellett a készlethez egy kód is tartozik, amellyel hozzáférhetsz a LEGO Star Wars: A Skywalker saga videojáték egyik szereplőjéhez.

Nagyszerű ajándékötletek
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars a legsikeresebb témánk, így izgalmas ajándékötletek várnak rád, amelyekkel bármelyik rajongót meglepheted.

  • A Star Wars: A Jedi visszatér című film rajongói eljátszhatják a Luke Skywalker és Darth Vader közötti fantasztikus fénykardpárbajt Palpatine császár tróntermében ezzel a Halálcsillag A végső összecsapás (75291) építőjátékkal.
  • Ez a LEGO Star Wars Halálcsillag A végső összecsapás készlet 5 LEGO minifigurát tartalmaz – Darth Vadert, Luke Skywalkert és Palpatine császárt fénykardokkal, valamint 2 birodalmi királyi gárdistát lándzsákkal, amelyekkel akciódús csatában lehet részed.
  • A tróntermet kihajthatod az egyszerűbb játék érdekében, ahol rengeteg szórakoztató funkció vár rád, többek között egy LEGO minifigura Erőugrás-funkció, az összeomló lépcső és híd, a forgó trón és egy reaktorjárat is.
  • Ez a 775 elemből álló Halálcsillag építőkészlet kihívást jelentő és izgalmas építési élményt nyújt a 9 évnél idősebb gyermekek számára. Ideális születésnapi vagy ünnepi ajándék, amely nagyszerűen kombinálható más LEGO Star Wars készletekkel.
  • A megépíthető Halálcsillag játékkészlet több mint 14 cm magas, 22 cm hosszú és 31 cm széles. Használd az építési útmutatóban található kódot, hogy hozzáférj a LEGO Star Wars: A Skywalker saga videojáték egyik szereplőjéhez.
  • Nincs szükség elemekre ehhez a klassz, gyermekeknek szánt építőjátékhoz – kizárólag LEGO kockákból épül fel, és a gyermekek fantáziája működteti, így a mókás, kreatív játéknak semmi sem szabhat határt.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt az akciódús Star Wars készletet valakinek, aki számára még új a LEGO építés világa? Nem gond. Egy könnyen követhető útmutató is tartozik hozzá, így pillanatok alatt Jedihez méltó önbizalommal vághat bele az építésbe.
  • A LEGO Star Wars készletekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a Star Wars történet jeleneteit, megálmodhatják saját, eredeti történeteiket vagy egyszerűen csak kiállíthatják a klassz építőjátékokat.
  • A LEGO kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így strapabíróak, emellett könnyen és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – még az Erőre sincs hozzá szükséged!
  • A LEGO kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteltük, így biztos lehetsz benne, hogy ez a Halálcsillag építőjáték-készlet megfelel a Föld – és a messzi-messzi galaxisok – legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványainak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.