A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kylo Ren űrsiklója 75256

Inspirldj galaktikus szerepjtkokra Kylo Ren rsikljval!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kylo Ren űrsiklója
SKU 75256
EAN 5702016370782
Darabok 1005
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 46 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Kylo Ren űrsiklója 75256 leírás

Játssz el űrbeli LEGO Star Wars kalandokat a 75256 Kylo Ren űrsiklója készlettel! A Star Wars: Skywalker kora című filmből ismert legfőbb vezér személyi szállítóhajójának kockából épült változata rengeteg részlettel van ellátva, így a gyermekeket és a gyűjtőket egyaránt lázba hozza. A készlet tartalmaz egy forgatható jobb motort, mely leszálláskor behajtja a szárnyakat, a felső rész lehajtásával pedig lerövidítheted azokat. Emellett találsz egy nyitható felhajtó rámpát, 2 rugós kilövőt és egy pilótafülkét, ahová beültetheted Kylo Ren legfőbb vezért, mögé pedig 2 minifigurát. Ez a nagyszerű LEGO Star Wars hajó a legfőbb vezér mellett Pryde tábornokot, egy Sith katonát, egy Első rendi rohamosztagost és 2 Ren lovagot is tartalmaz, így azonnal belevághatsz az akciódús játékba.

  • A csomagban 6 LEGO Star Wars minifigurát találsz: Kylo Ren legfőbb vezért, Pryde tábornokot, egy Sith katonát, egy Első rendi rohamosztagost és 2 Ren lovagot.
  • Kylo Ren parancsnoki siklója tartalmaz egy forgatható jobb motort, mely leszálláskor behajtja a szárnyakat, a felső rész lehajtásával pedig lerövidíti azokat. Emellett vár rád 2 rugós kilövő, lenyitható felhajtó rámpa és egy pilótafülke, melyben 3 minifigura is elfér.
  • A fegyverek között megtalálod Kylo Ren fénykardját, Pryde tábornok lézerpisztolyát, a Sith katona lézerpuskáját, az Első rendi rohamosztagos ágyúját, valamint a Ren lovagok fejszéit és buzogányait.
  • A Ren lovagjainak új kialakítású sisakja 2019 októberében jelenik meg.
  • Játszd el a Star Wars: Skywalker kora című film jeleneteit Kylo Ren személyi szállítóhajójával!
  • Ez a Star Wars készlet nagyszerű ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra.
  • A LEGO Star Wars hajó méretei kinyújtott szárnyakkal: több mint 35 cm magas, 21 cmhosszú és 50 cm széles.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.