A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 501. Légiós klónkatonák 75280

Star Wars AT-RT Lpeget s BARC Speeder az akcids csathoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO 501. Légiós klónkatonák
SKU 75280
EAN 5702016617245
Darabok 285
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 8 393 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 501. Légiós klónkatonák 75280 leírás

Rendezz egy fantasztikus csatát az elit 501. Légió klónkatonái és a Szeparatista sereg harci droidjai között! Légy óvatos az AT-RT pilótafülkében ülő droidokkal, akik elektrotávcsövet használnak. Indíts támadást a BARC Speederrel és tüzelj a korongvetőkkel! Vágj vissza a harci droidok ágyúival! Vajon ki fog győzedelmeskedni ebben az izgalmas LEGO Star Wars kalandban? Csak rajtad múlik.

  • A gyermekek az 501. Légió klónkatonái bőrébe bújva újra átélhetik a Star Wars: A klónok háborúja című sorozat izgalmas akcióit ezzel a LEGO Star Wars akciókészlettel (75280), mely tartalmaz egy AT-RT Lépegetőt és egy BARC Speedert is.
  • Ebben a LEGO Star Wars építőkészletben 4 LEGO minifigurát találsz: 3 új, 2020-ban megjelenő 501. klónkatonát és egy 501. Jet Trooper rohamosztagost, hátrakétával ellátva, valamint 2 fegyveres harci droidot a csatákhoz.
  • Az AT-RT Lépegetőt új, 2020 augusztusában megjelenő színösszeállítás jellemzi, emellett állítható lábai vannak, korongvetővel rendelkezik, csatlakozási pontokkal a romboló pisztoly számára, valamint egy elektrotávcső elem is tartozik hozzá. A BARC Speedernek pedig 2 korongvetője van, így mindent megtalálsz, ami a kreatív játékhoz szükséges.
  • Ez a 285 elemből álló építőjáték-készlet ideális születésnapi vagy ünnepi ajándék a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára. A 2 járművet a LEGO Star Wars: A Skywalker saga videojátékbanis vezetheted.
  • A kompakt és strapabíró LEGO Star Wars AT-RT Lépegető 17 cm magas, 9 cm hosszú és 8 cm széles – épp megfelelő méret ahhoz, hogy a BARC Speederrel együtt kényelmesen elférjen a gyermekek hátizsákjában, így bárhol készen állhatnak a játékra.
  • Nincs szükség elemekre ehhez a klassz, gyermekeknek tervezett építőjátékhoz – kizárólag LEGO kockákból épül fel, és a gyermekek fantáziája működteti, így a szórakozásnak semmi sem szab határt.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a Star Wars építőkészletet valakinek, aki számára még újak a LEGO készletek? Nem gond. A dobozban találsz egy könnyen követhető, illusztrált útmutatót. Nyisd ki a dobozt, és már indulhat is a móka!
  • A zseniális LEGO Star Wars építőjátékokkal a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a Star Wars történet jeleneteit, kitalálhatják saját galaktikus kalandjaikat és kollekciójuk részeként kiállíthatják a gyűjthető építőmodelleket.
  • A LEGO kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így strapabíróak, könnyen összeilleszthetőek és szétszedhetőek minden alkalommal – még az Erőre sincs hozzá szükség!
  • A LEGO kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld – és a messzi-messzi galaxisok – legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványainak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.