A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO AT-AT vs Tauntaun Microfighters 75298

2 klassz LEGO Star Wars Microfighter a szrakoztat csatkhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO AT-AT vs Tauntaun Microfighters
SKU 75298
EAN 5702016913972
Darabok 205
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 5 383 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO AT-AT vs Tauntaun Microfighters 75298 leírás

Inspiráld a gyermekeket arra, hogy eljátsszák a Star Wars: A Birodalom visszavág című film hoth-i csatáját, vagy saját történeteket találjanak ki az AT-AT vs. Tauntaun Microfighters (75298) szettel. Tartalmaz egy gyorsan megépíthető, beállítható AT-AT lépegetőt és egy Tauntaunt, amelyekre a 2 LEGO minifigura felülhet.

Mókás szerepjáték
Luke Skywalker és az AT-AT pilóta LEGO minifigurái korongvetőkkel és távcsővel vannak felszerelve, emellett Luke-nál egy fénykardot is találsz, így készen áll a csatára. Ehhez a kreatív szetthez egy egyszerű útmutató is tartozik, így még a kezdő LEGO építők is olyan önbizalommal építhetnek, akárcsak a Jedik. A szett a Millennium Falcon Microfighter (75295) szettel is kombinálható.

Üdvözlünk a LEGO Star Wars univerzumban!
A LEGO Csoport már több mint két évtizede alkot ikonikus Star Wars csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket. Ez a szett remek születésnapi vagy ünnepi ajándék gyermekeknek, ami bevezeti őket a móka akciódús galaxisába.

  • A gyermekek eljátszhatják a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmben látott hoth-i csatát, de saját történeteket is kitalálhatnak ezekkel a gyorsan megépíthető, LEGO kockákból álló AT-AT lépegető és Tauntaun Microfighterekkel.
  • Ez az AT-AT vs Tauntaun Microfighters (75298) készlet 2 LEGO minifigurát tartalmaz: Luke Skywalkert fénykarddal és egy AT-AT pilótát. Mindkét figura korongvetővel és távcsővel van felszerelve.
  • A Tauntaun és a beállítható AT-AT egyaránt tartalmaz egy LEGO minifigurának kialakított ülést, emellett a szett remekül kombinálható a Millennium Falcon Microfighter (75295) készlettel, így még több akciódús csata vár rád.
  • Ez a klassz, 205 elemből álló építőjáték nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek, ami bevezeti őket a LEGO Star Wars szórakoztató és kreatív univerzumába.
  • A Tauntaun több mint 7 cm magas, 9 cm hosszú és 5 cm széles. Az AT-AT-vel és a LEGO minifigurákkal együtt, a készlet könnyedénbefér egy gyerekhátizsákba, így útközben is készen áll a játékra.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt az építőkészletet egy fiatal Star Wars rajongónak, akinek még új a LEGO világa? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy könnyen követhető útmutató is, így önállóan belevághat az építésbe.
  • A LEGO Star Wars építőjátékokkal a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a Star Wars történet jeleneteit, megálmodhatják saját, egyedi történeteiket vagy egyszerűen csak megépíthetik és kiállíthatják a gyűjthető építőmodelleket.
  • A LEGO kockák összeillesztéséhez nincs szükség az Erőre! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, így igazán strapabíró építményeket nyújtanak.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a Föld – és a messzi-messzi galaxisok – legszigorúbb biztonsági szabványainak!

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.