A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Chewbacca plüssjáték 5006624

lelgethet Chewbacca plssjtk jtkhoz s killtshoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Chewbacca plüssjáték
SKU 5006624
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 10 990 Ft

LEGO Chewbacca plüssjáték 5006624 leírás

Hibáztathatod a hátsó ülésen helyet foglaló gyermekek felől érkező, összetéveszthetetlen Wookiee bömbölés miatt a LEGO Star Wars Chewbacca plüssfigurát, nem csoda, hogy nem tudod otthon felejteni, amikor legközelebb kirándulni indulsz egy messzi, messzi galaxisba.A Chewbacca LEGO minifigurának ez a felnagyított változata puha és ölelgethető, mókás játék és ideális útitárs tud lenni.Strapabíró kialakítású, a talpa pedig sík, hogy állva tudjon maradni bármilyes lapos felületen. Ki is állíthatod, hogy bármilyen szobadekorációt feldobjon a jelenlétével.

  • Felnagyított, LEGO minifigura stílusú plüss játék, a jellegzetes Star Wars szereplő, Chewbacca figurája, ami ölelgetésre, játékra és kiállításra való.
  • Puha, 100% poliészter anyag hímzett, dekoratív díszítéssel.
  • Strapabíró kialakítású és lapos felületeken felállítható a sík lábaira. Mérete: 35 cm magas. Mókás ajándék gyermekeknek és bármilyen életkorú Star Wars rajongónak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.