A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Köztársasági hadihajó 75309

A Kztrsasgi hadihaj legels UCS ptmodellje

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Köztársasági hadihajó
SKU 75309
EAN 5702016914573
Darabok 3292
Sorozat LEGO Star Wars
Kor 18+ év
LEGO ár 169 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Köztársasági hadihajó 75309 leírás

Idézd fel a Star Wars: A klónok háborúja című sorozat fantasztikus geonosisi csatáját egy Köztársasági hadihajó (75309) megépíthető és kiállítható Ultimate Collector sorozat modelljével. Az alacsonyan repülő harci-szállító (LAAT) jármű eredeti részletei gyönyörűen visszaköszönnek LEGO kockák formájában, ilyenek például a pilótafülkék, a kihajtható, gömbölyű ágyútornyok, a tetején 2 ágyúval, a szuper hosszú szárnyak, a nyitható oldalak, a hátsó fedélzeti nyílás és a beltéri részletek.

A LEGO rajongók első számú választása
A LEGO rajongók által megszavazott modell az Ultimate Collector sorozat készletévé vált, így ehhez a klassz, megépíthető modellhez tartozik egy bemutatóállvány adattáblával, valamint egy Klónkatona parancsnok és Mace Windu LEGO minifigurái is. A mellékelt, lépésről lépésre vezető útmutató segítségével elmerülhetsz az építési kihívásban, és élvezheted a szórakoztató, kreatív folyamatot.

Lenyűgöző ajándék
Ez a kiváló minőségű készlet a felnőtteknek szánt LEGO Star Wars építőkészletek gyűjteményének része, így különleges ajándék saját magadnak, a Star Wars rajongóknak és a szenvedélyes LEGO építőknek egyaránt.

  • Élvezd a Köztársasági hadihajó (75309) legelső Ultimate Collector sorozatváltozatának megépítését, ami épp olyan, mint a Star Wars: A klónok háborúja című sorozatból ismert geonosisi csatákban látható járművek.
  • Ez a megépíthető és kiállítható modell telis-tele van eredeti részletekkel, így többek között találsz benne 2 pilótafülkét, kihajtható, gömbölyű ágyútornyokat, 2 ágyút, szuper hosszú szárnyakat, nyitható oldalakat és egy hátsó fedélzeti nyílást.
  • A bemutatóállványon egy adattáblát és helyet is találsz a 2 mellékelt LEGO Star Wars minifigurának: egy Klónkatona parancsnoknak romboló pisztollyal, és a fénykarddal felfegyverzett Mace Windunak.
  • A Star Wars Köztársasági hadihajót a LEGO rajongók egy online szavazásban választották ki arra, hogy az Ultimate Collector sorozat (UCS) következő készletévé váljon. Szóval, közkívánatra itt is van!
  • Ez a kiváló minőségű készlet magával ragadó, izgalmas építési kihívást nyújt, így remek születésnapi vagy ünnepi ajándék saját magadnak, egy elkötelezett Star Wars rajongónak vagy egy lelkes LEGO építőnek.
  • Az állvánnyal együtt több mint 33 cm magas, 68 cm hosszú és 74 cm széles, egy olyan LEGO Star Wars készlet, amit egész biztosan le akarsz majd fotózni, hogy másokkal is megoszthasd.
  • Ez a 3292 elemből álló építőkészlet tartalmaz egy illusztrált, lépésről lépésre vezető útmutatót, így azok a Star Wars rajongók is magabiztosan belevághatnak az összetett építésbe, akik számára még újak a LEGO készletek.
  • Ez a felnőtteknek szánt LEGO Star Wars készlet az olyan építőkészletek gyűjteményének része, amelyek neked, az igényes hobbiépítőnek készültek, hiszen a segítségükkel kézzelfogható, kreatív DIY projektekkel kapcsolódhatsz ki a szabadidődben.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.