A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Fehér alaplap 11010

Egy nagyobb, vilgosabb mdja az ptsnek, jtknak s killtsnak!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Fehér alaplap
SKU 11010
EAN 5702016616613
Darabok 1
Sorozat LEGO Classic
LEGO ár 3 290 Ft

LEGO Fehér alaplap 11010 leírás

Még sosem volt elérhető ilyen nagy fehér LEGO alaplap ezelőtt! Ez a 32×32 bütyökkel ellátott alaplap szilárd alapot nyújt a LEGO építők számára a kreatív építéshez, inspiráló tájat a fantáziadús játékhoz és strapabíró felületet a modellek kiállításához.

Nagyobb, jobb, világosabb, fehérebb!
Inspiráld a LEGO építőket az építési lehetőségek ragyogó választékával – a befagyott tavaktól a havas hegyeken át egészen a napfényes tengerpartokig és űrhajókig! Ki mondta, hogy az alaplapnak alul kelllennie? Ez a minőségi alaplap elég bütyökkel van ellátva ahhoz, hogy bármilyen szögben megtartsa az építőkockákat, akár még fejjel lefelé is (ami nagyszerű a gyermekek szuperhősös kalandjaihoz!), azonban a leszedésük minimális erőfeszítést igényel. Ha pedig véget ér az építés, a szilárd alaplapnak köszönhetően a gyermekek anélkül szállíthatják és állíthatják ki klassz alkotásaikat, hogy azok összeomlanának.

A végtelen játékok életre szóló készségeket nyújtanak
A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen játékot és önkifejezést. Az építés, alkotás és fantáziálás során kreatív gondolkodásuk és problémamegoldó készségeik még továbbfejlődnek!

  • Ez a 32×32 bütyökkel ellátott alaplap szilárd fehér alapot nyújt a LEGO építők számára a kreatív építéshez, inspiráló tájat a fantáziadús játékhoz és strapabíró felületet a modellek kiállításához.
  • A strapabíró, tartós és csodálatosan fehér, több mint 25 cm-es négyzetrács 1024 tökéletesen egyenletes bütyökkel van ellátva, melyek zökkenőmentes rögzítést biztosítanak a LEGO építők számára minden LEGO építőtermékhez.
  • A fehér alaplap a lehetőségek világába repíti a gyermekeket! Úgy készült, hogy bármilyen szögben illeszkedjenek rá a kockák, melyek könnyedén leszedhetők róla, de elég szilárdan tartja őket ahhoz, hogy szállítsd vagy kiállítsd rajta modelledet.
  • Ajándékozd meg bármelyik LEGO építőt ezzel a sokoldalú alaplappal, és nézd, hogyan ölt formát kreatív építményük! Nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a 4 éves vagy idősebb fiúk és lányok számára, az újoncoktól a tapasztalt építőkig.
  • A fehér LEGO alaplap méretei: több mint 25 cm-es négyzet. Elég nagy az építési projektekhez és lenyűgöző kiállításokhoz (érdekel valakit egy minifigura sorakozó?). Tökéletesen kompatibilis az összes LEGO építőkészlettel.
  • Az alaplap működéséhez és a gyermekek kreatív építésének megkezdéséhez nincs szükség elemekre. Csak add oda egy LEGO rajongónak, és már kezdődhet is a móka!
  • Nincs szükség útmutatóra vagy beüzemelésre. Az alaplap egyszerűen csak végtelen, fantáziadús játékot biztosít attól a perctől kezdve, hogy kiveszed a dobozból.
  • A LEGO Classic készletek telis-tele vannak ötletekkel és inspirációval. A kockák és elemek izgalmas válogatása végtelen, játékra késztet. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen ösztönös és szórakoztató!
  • A LEGO készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. A folyamatosság, kompatibilitás és az egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség minden alkalommal garantált – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO Csoportban maximálisan leteszteljük a LEGO Classic kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden egyes játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.