A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Elemek, elemek, lapok 11717

Engedj szabad utat a kreativitsnak ezzel a klasszikus ptjtkkal!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Elemek, elemek, lapok
SKU 11717
EAN 5702016722154
Darabok 1504
Sorozat LEGO Classic
LEGO ár 18 893 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Elemek, elemek, lapok 11717 leírás

A LEGO Classic Elemek, elemek, lapok (11717) készlet telis-tele van ötletekkel és inspirációkkal. Miközben a gyermekek építenek, játszanak, majd újra építenek valamit, ez a végtelen építőjáték szabadjára engedi a kreativitásukat, emellett olyan fejlődési készségekre tehetnek szert, melyek egy életre szólnak.

A LEGO kockák színkavalkádja
A különböző színekkel és formákkal – többek között kerekekkel, ablakokkal, ajtókkal és szemekkel –, valamint a 4 darab 16×16 fejes alaplappal a gyermekek bármit megépíthetnek, amit csak elképzelnek. Az átlátható útmutatóval a gyermekek pillanatok alatt megépíthetik az egyszerű LEGO játékokat: békát, kalózhajót, elefántot vagy kastélyt… mielőtt megalkotnák saját, klassz modelljeiket. Az alaplapok bármilyen szögben megtartják az építőelemeket, még fejjel lefelé is, ennek ellenére mégis minimális erőfeszítést igényel a levételük. Emellett az építés végeztével könnyedén magaddal viheted vagy kiállíthatod rajta a modelleket.

Végtelen, kreatív építés
A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják az ötleteket és inspirációt. A mókás modellekkel és egyszerű útmutatóval rögtön belevághatnak az építésbe. Miközben felfedezik a saját alkotásaik megépítésének örömét, olyan értékes készségeket is elsajátítanak, amelyek egy életre szólnak.

  • A színes LEGO kockákat tartalmazó doboz kreatív építésre inspirálja a 4 éves vagy annál idősebb gyermekeket. Az egyszerűen megépíthető modell ötletekkel és a végtelen, fantáziadús építési mókával teli kezdő építőkészlet számtalan kreatív lehetőséget nyújt.
  • A különböző formájú, méretű és színű LEGO kockákkal, 4 darab 16×16 fejes alaplappal és az ajánlott modellekhez tartozó egyszerű útmutatókkal ellátott, színpompás, kreatív építőkészlet segítségével a gyermekek olyan értékes készségeket sajátíthatnak el, amelyek egy életre szólnak.
  • A gyermekek megépíthetik és játszhatnak az ajánlott játékokkal (egy kalózhajóval, elefánttal és kastéllyal…), majd a végtelen, szórakoztató szabad építés során kreativitásukat is fejleszthetik. A még több lehetőség érdekében a készletet zökkenőmentesen kombinálhatod más LEGO játékokkal.
  • Ez a sokoldalú, tanulást segítő játék nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára. Ideális építőjáték kezdők számára és azoknak, akik bővíteni szeretnék LEGO kockagyűjteményüket.
  • A LEGO Classic Elemek, elemek, lapok készlettel a szülők bevezethetik a gyermekeket a kreatív építés világába. A gyermekek a 4 alaplap segítségével egyszerűen megépíthetik, játszhatnak velük, kiállíthatják és magukkal vihetik modelljeiket, bárhová is mennek.
  • Nincs szükség elemekre, így a móka sosem ér véget! A végtelen, kreatív játékot a gyermekek képzelete hajtja, ami fejleszti a kritikus gondolkodást, a problémamegoldó készségeket, emellett örömmel tölti el őket, hogy „teljesen egyedül“ alkottak valamit.
  • Nyisd ki a dobozt, és már kezdődhet is a fantáziadús játék! Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekek megépíthetik a kezdő modelleket és játszhatnak velük. És ha egyszer belevágnak, a kreatív szórakozás sosem ér véget.
  • Minden LEGO Classic készlet telis-tele van ötletekkel és inspirációval. A kockák és elemek válogatása végtelen, fantáziadús játékra inspirál. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen szórakoztató és intuitív.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.