A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 11009 Kockk s fnyek

A gyermekek elvehetik kreativitsukat a LEGO Kockk s fnyek kszlettel, s belevghatnak az rnyjtkba!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kockk s fnyek
SKU 11009
EAN 5702016616606
Darabok 441
Sorozat LEGO Classic
LEGO ár 10 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 11009 Kockk s fnyek leírás

A gyermekek duplán kreatívak lehetnek ezzel a szórakoztató LEGO készlettel. Először a klassz modellek megépítésével, utána pedig ezek árnybábokká való átalakításával a fénykockák segítségével!

A kockák építésétől az árnyjátékokig
Az 5 éves vagy annál idősebb gyermekeket azonnal magával ragadja a mini modellek klassz árnyképekké való átalakulása! A képek mozgatása, kicsinyítése és nagyítása közben a képzelet elszabadul, mely végtelen, történetmesélő tevékenységekre inspirál. A készletben 12szórakoztató LEGO modell vár arra, hogy a gyermekek megépítsék őket – kastély, arc, hercegnő, denevér, kakas, bűnöző, kalózhajó, bagoly, szellem, szélmalom, cápa és egy dinoszaurusz –, emellett az extra kockákból megépíthetik saját alkotásaikat, így bármi megtörténhet! És ha a 2 árnyék vető akcióba lendül, az árnyjáték sosem ér véget!

A gyermekek a tervezés, bemutatás és alkotás során építési készségeiket is fejlesztik!
A LEGO Classic készletek a fiatalok kezébe adják az ötleteket és inspirációt. A szórakoztató modellekhez tartozó, egyszerű útmutató segítségével a gyermekek gyorsan belevághatnak a beltéri tevékenységekbe. Miközben felfedezik a saját alkotás építésének örömét, olyan készségeket is elsajátítanak, melyek kulcsfontosságúak a sikeres jövőhöz.

  • Vezesd be a gyermekeket a szórakoztató építés világába 12 mini modellel – majd nézd meg, hogyan alakítják át modelljüket klassz árnybábbá! A 2 fénykockával a fantáziadús játéklehetőségek száma végtelen.
  • A készletben 12 mókás LEGO modell vár megépítésre – kastély, vicces arc, hercegnő, denevér, kakas, bűnöző, kalózhajó, bagoly, szellem, szélmalom, cápa és egy dinoszaurusz –, az extra kockákból pedig a gyermekek megépíthetik saját játékaikat is.
  • A gyermekek kiválaszthatnak egy modellt, amit megépítenek, játszanak vele, kivetítik az árnyékát, a másik fénykockával újabb árnyat is hozzáadhatnak, a játékhoz így árnybábjaikkal saját, klassz történeteket találhatnak ki!
  • Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy színház témájú ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, akik odavannak a LEGO kockaépítés és árnyjátékos történetmesélés kreatív és végtelen öröméért.
  • A több mint 22 cm hosszú fénykockát az apró ujjak is könnyedén kezelhetik. A 12 modell megépítése mellettextra kockák is várnak a gyermekekre, melyekkel megépíthetik saját, kreatív modelljeiket.
  • A fénykocka elemeket megtalálod a dobozban (2 db LR41), így a gyermekek azonnal belevághatnak az árnyjátékba. A kézzelfogható modellépítést pedig természetesen csakis a gyermekek képzelete indítja be.
  • Egy kezdő LEGO építőnek szeretnéd ajándékozni? Nem gond! Az egyszerű útmutatóval a gyermekek gyorsa kezdhetik a játékot. Ha pedig elveszítenéd az útmutatót, letöltheted azt a https://www.lego.com/hu-hu/service/buildinginstructions honlapról.
  • A LEGO Classic készletek véget nem érő játékra ösztönöznek a kockák, elemek, ötletek és inspirációk bolondos keverékével. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen szórakoztató és egyszerű!
  • A LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – és ez már 1958 óta így van.
  • Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági normáknak, a LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat, így a játék biztonságos lesz a gyermekednek.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.