A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kockák és házak 11008

Inspirld a kreatv ptst egy lakhelyek ptkszlettel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kockák és házak
SKU 11008
EAN 5702016616590
Darabok 270
Sorozat LEGO Classic
LEGO ár 5 383 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Kockák és házak 11008 leírás

A gyermekek már nagyon korán megértik az „otthon“ fontosságát – így ez a LEGO Classic Kockák és házak készlet ideális módja annak, hogy bevezesd őket a kreatív építés világába. Miközben a gyermekek építenek, és játszanak, olyan értékes készségeket is elsajátítanak, amelyek egy életre szólnak.

Vesd bele a gyermekeket az építésbe a LEGO házak mókás válogatásával!
A 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok egyaránt örömmel fogják megépíteni, majd játszani ezzel a 6 egyszerűen megépíthető LEGOmodellel. A készletben vár rád egy megépíthető családi ház, világítótorony, iglu, kastély, kis házikó és egy szélmalom is. Az egyszerű útmutató és a klassz funkciók segítségével, például a forgó szélmalomszárnyakkal, az építés gyors és szórakoztató lesz. Miután a gyermekek elkészültek a modellekkel, még több kocka és elem vár arra, hogy megalkossák saját álomotthonukat.

Fejlessz kulcsfontosságú készségeket a LEGO Classic építőjátékokkal!
A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják az ötleteket és inspirációt. A mókás modellekkel és egyszerű útmutatóval rögtön belevághatnak az építésbe. Miközben felfedezik a saját alkotás építésének örömét, olyan készségeket is elsajátítanak, melyek kulcsfontosságúak a sikeres jövőhöz.

  • A gyermekek 6 teljesen különböző lakóhelyet építhetnek, majd elővehetik kreativitásukat és megépíthetik saját álomotthonukat. És utána? A végtelen, fantáziadús játékkal és kreatív építési mókával teli, sokoldalú játékkal nem létezik lehetetlen.
  • Ebből a 270 elemből álló készletből 6 lakóhelyet építhetsz: családi házat, világítótornyot, iglut, kastélyt, kis házikót és szélmalmot. Miközben a gyermekek megépítik saját alkotásaikat, olyan készségeket is elsajátítanak, amelyek egy életre szólnak.
  • A gyermekek kiélvezhetik az építést és játékot modelljeikkel, majd ha elkészítették saját alkotásaikat, a fantáziadús játék az egekbe szökik! Kombináld a kockákat és elemeket más LEGO játékokkal, hogy még több mókában legyen részed!
  • A 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok egyaránt imádni fogják ezt a szórakoztató építőkészletet. Ez a tanulást segítő LEGO játék ideális születésnapi vagy karácsonyi ajándék a házak, szélmalmok, világítótornyok és igluk építése iránt érdeklődő gyermekekszámára.
  • A LEGO Classic Kockák és házak készlet nagyszerű módja annak, hogy bevezesd a gyermekeket a kreatív építés világába. Kombináld más LEGO készletekkel, hogy még több lehetőséget fedezz fel!
  • Nincs szükség elemekre, így a móka sosem ér véget! A végtelen, kreatív játékot a gyermekek képzelete hajtja – ami fejleszti a kritikus gondolkodást, a problémamegoldó készségeket, emellett örömmel tölti el őket, hogy „teljesen egyedül“ alkottak valamit.
  • Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekek már bele is vághatnak a LEGO kezdő modellek megépítésébe, amint kinyitották a készletet. Minél többet játszanak, annál több új és izgalmas játéklehetőséget találnak ki.
  • A LEGO Classic készletek végtelen játékra ösztönöznek a kockák, elemek, ötletek és inspirációk bolondos keverékével. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen szórakoztató és egyszerű!
  • Minden LEGO játék megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak. Ez azt jelenti, hogy a folyamatosság, kompatibilitás és az egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség garantált – és ez már 1958 óta így van.
  • Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.