A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kreatív kék kockák 11006

Keltsd letre a gyermekek kpzelett ezzel a klasszikus ptjtkkal!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kreatív kék kockák
SKU 11006
EAN 5702016616576
Darabok 52
Sorozat LEGO Classic
LEGO ár 1 393 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Kreatív kék kockák 11006 leírás

A gyermekeknek szánt kék LEGO kockák izgalmas válogatása telis-tele van ötletekkel és inspirációval. Miközben a gyermekek építenek, játszanak, majd újra építenek valamit, fejlődik a kreativitásuk, emellett olyan fejlődési készségekre tehetnek szert, melyek kulcsfontosságúak.

Vágj bele a kreatív építésbe egy LEGO kezdőkészlettel!
A 4 éves vagy annál idősebb gyermekek örömmel fognak játszani a 3 egyszerűen megépíthető LEGO modellel. Az egyszerű útmutató és szórakoztató funkciók segítségével a fantáziadús játék azonnal kezdetét veheti. A készletben találsz egy kék bálnát nagy, kerek szemekkel és víztölcsérrel, egy játékvonatot forgó kerekekkel, valamint egy mini játék robotot mozgatható karokkal. A kreatív szórakozás tovább folytatódik, miközben a gyermekek összekeverik a kockákat, hogy átalakítsák modelljeiket – így a móka az egekbe szökik, mialatt megépítik saját végtelen, fantáziadús alkotásaikat.

Fejlesszétk a fontos készségeket a gyermekeknek szánt LEGO kockákkal!
A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen játékot és önkifejezést. Az építés, alkotás és fantáziálás során olyan készségeket fejlesztenek, melyek egy boldog és sikeres jövőt biztosítanak számukra.

  • Inspiráld a 4 éves vagy idősebb gyermekeket az építésre a kék LEGO kockák izgalmas válogatásával! A 3 egyszerű modellel, illetve a végtelen, fantáziadús építési mókával teli, sokoldalú játékkal számtalan kreatív lehetőségben lehet részetek.
  • Ezt az 52 elemből álló készletet játékra hívó, mókás funkciókkal ellátott kék bálnává, vonattá vagy robottá varázsolhatjátok. Miközben a gyermekek megépítik saját alkotásaikat, olyan fontos készségeket is fejlesztenek, melyek egy életre szólnak.
  • A 3játékkal rengeteg mókás építés és játék vár a gyermekekre, és ha egyszer belekezdenek a modellek átalakításába, – akkor nem létezik lehetetlen. A készletet más LEGO játékokkal is kombinálhatod, így még több mókában lesz részed.
  • Nagyszerű építőjáték kezdők számára és azoknak, akik bővíteni szeretnék LEGO kockagyűjteményüket. Ez a sokoldalú, tanulást segítő játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék fiúk és lányok számára egyaránt.
  • A LEGO Classic Kreatív kék kockák készlet alkalmas arra, hogy a szülők bárhová magukkal vigyék a kreatív szórakozást, ahová a gyermekek mennek. Kombináld más LEGO készletekkel, hogy még több lehetőséget fedezz fel!
  • A gyermekek képzelete indítja be – így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok fejlesztik a gyermekek kritikus gondolkodását és problémamegoldó készségeit, emellett örömmel tölti el őket, hogy „teljesen egyedül“ alkottak mókás dolgokat.
  • Nyisd ki a dobozt, és már kezdődhet is a fantáziadús játék! Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekek megépíthetik és játszhatnak a kezdő modellekkel. És ha egyszer elkezdik, a kreatív szórakozás sosem ér véget.
  • Minden LEGO Classic készlet telis-tele van ötletekkel és inspirációval. A kockák és elemek izgalmas válogatása végtelen játékra inspirál. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen szórakoztató és intuitív.
  • A LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget – és ez már 1958 óta így van.
  • Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb biztonsági normáknak, a LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat, hogy a játék biztonságos legyen gyermekednek.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.