A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10260 Belvrosi br

Fedezz fel egy olyan helyet, ahol a zene is szerepel a menben!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Belvrosi br
SKU 10260
EAN 5702016111842
Darabok 2480
Sorozat LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Kor 16+ év
LEGO ár 49 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10260 Belvrosi br leírás

Ugorj be a LEGO Creator Expert 10260 Belvárosi bárba, ahol egy egészséges adag élménnyel és meglepetéssel gazdagodhatsz! Ebben a lenyűgöző modellben találsz levehető épületrészeket, hogy könnyen elérhesd a részletesen kidolgozott belső teret, tartalmaz egy 1950-es évek stílusában kialakított étkezdét, amelynek utcára nyíló, nagy hajlított ablaka, piros bárszékei, zenegépe, bárpultja és egy nyitott terű konyhája van. A középső szinten egy edzőtermet fedezhetsz fel ökölvívó szorítóval, bokszzsákkal és súlyemelő stúdióval, a felső szinten pedig találsz egy hangstúdiót, süketszobával, keverőpulttal, valamint egy pihenőszobát. Az épület modern, rózsaszín és pávakék színű homlokzatán egy „BÁR” jel is található. Egyéb külső jellemzői közé tartoznak a boltíves ablakok, erkélyek és egy lépcső, valamint egy rózsaszín, nyitható tetejű autó és a részletesen kidolgozott járda, ahol látható egy postaláda, parkolóóra, virágcserepek és egy utcai lámpa. Ezt a bámulatos, gyűjthető játékot úgy alakítottuk ki, hogy a kihívásokkal teli és izgalmas építési élményt adjon egy kis nosztalgiával és bájjal fűszerezve. A dobozban 6 minifigurát találsz.

 • A csomagban 6 minifigurát találsz: egy séf, pincérnő, bokszoló, rock sztár, igazgató és egy testépítő.
 • A 3 szintű Belvárosi bár rengeteg, kidolgozott részletet tartalmaz, többek között egy modern, rózsaszín és pávakék színű homlokzatot, rajta egy nagy, „BÁR” jellel, külső lépcsőt, boltíves ablakokat, lefolyócsövet, erkélyeket, dekoratív tetővonalat nyitható tetőablakkal és tetőteraszt. Tartalmaz még egy részletesen kidolgozott járdát, ahol postaláda, parkolóóra, virágcserepek és egy díszesutcai lámpa látható. A készletben egy rózsaszín, az 1950-es évek stílusát idéző kabriót is találsz.
 • A földszinten egy az 1950-es évek stílusát idéző amerikai bár található nagy íves utcai ablakkal, piros bárszékekkel, padokkal, zenegéppel, édesség automatával, pulttal, 2 üdítő adagolóval és egy konyhával, ahol kávéfőző gép, tűzhely és egy szagelszívó látható.
 • A középső szint jellemzője egy ökölvívó szorító, bokszzsák, súlyemelő edzőterem, vízadagoló és egy falióra.
 • A felső szinten egy hangstúdió kapott helyes, süketszobával, hangszigetelt falakkal, keverőpulttal és egy pihenőszobával.
 • Tegyél egy kört az elegáns, nyitható tetejű autóval, majd indulj az bárba, ahol gyors ételek és zene szerepel a menüben.
 • Segíts a főszakácsnak elkészíteni a város leggyorsabb ételét, miközben a görkorcsolyás pincérnő felveszi a rendeléseket.
 • Ugorj be az edzőterembe, tölts el néhány percet az ökölvívó szorítóban, vagy eddz egyet a bokszzsákkal!
 • Nyisd ki a tetőablakot, és hallgasd ki alegújabb siker album készítésének titkait!
 • Tartozékelemek: görkorcsolya, gitár, aranylemez és egy összerakható kézi súlyzó.
 • Távolítsd el az épület egyes részeit, hogy hozzáférj a részletesen kidolgozott belső térhez!
 • Ez a készlet több mint 2480 elemet tartalmaz és a következő korúaknak ajánlott
 • A 2018 januárjában újonnan megjelenő, dekorált elemek közé tartozik például a díszített ajtó, az albumborító, rengeteg pávakék és rózsaszín elem, és egy kétarcú minifigura éneklő illetve mosolygó arckifejezésekkel.
 • A különleges elemek közé tartoznak a 2018 januárjában újonnan megjelenő virágszárak és virágfejek, az 1 x3 áthidaló lapok, 2×2 lap 2 bütyökkel, egy minifigura törzs bokszkesztyűkkel.
 • Gyűjts össze és építs meg egy egész várost a LEGO Creator Expert moduláris épület sorozat 10243 Párizsi étterem, 10246 Nyomozóiroda, 10251 Kocka Bank és a 10255 Assembly Square piactér készletekből!
 • Méretei: több mint 34 cm magas, 25 cm széles és 25 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.