A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 71391 Bowser léghajója kiegészítő szett

Klassz Bowser léghajó az interaktív játékhoz és a kiállításhoz

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Bowser léghajója kiegészítő szett
SKU 71391
Darabok 1152
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 39 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 71391 Bowser léghajója kiegészítő szett leírás

  • Ezzel a klassz kiegészítő szettel (71391) a gyermekek megépíthetik és kiállíthatják Bowser léghajójának zseniális, kockákból épült modelljét, és egy újabb, egyedi pályát is építhetnek belőle, hogy kiegészítsék LEGO® Super Mario™ univerzumukat.
  • 3 Super Mario™ LEGO® figurát tartalmaz: Kameket, egy Rocky Wrench-et és egy Goombát, valamint egy POW kockát és egy Kezdő ágyúcsövet is, amelyekkel belevághatsz a pályába, és még több digitális érmét gyűjthetsz.
  • A léghajó kihajtható, így a játékosok felfedezhetik a részletes belteret, emellett rengeteg kihívás vár rájuk, például használhatják Kamek seprűjét, hogy leüssék Bowser mechanikus kezét, valamint egy deszkát, amivel felboríthatják az árbocot.
  • Ez az 1152 elemből álló játékkészlet csodálatos születésnapi vagy ünnepi ajándék a 8 évnél nagyobb gyermekeknek, akiknek a játékhoz szükséges LEGO® Super Mario™ kezdőpálya (71360 vagy 71387) készlet is megvan.
  • Remek az önálló játékhoz, de egy barátod LEGO® Mario™ vagy LEGO® Luigi™ figurájához is csatlakoztathatod Bluetooth-on keresztül (az extra figurákat nem tartalmazza), így 2-játékos móka vár rátok, ahol csapatmunkával extra érméket szerezhettek.
  • Ez a léghajó kiállítva több mint 30 cm magas, 35 cm hosszú és 19 cm széles, amit szétnyithatsz és más LEGO® Super Mario™ szettekkel is sokféleképpen kombinálhatsz.
  • Az ingyenes LEGO® Super Mario™ alkalmazásban találsz építési útmutatókat, inspirációkat és egy biztonságos fórumot gyermekeknek, ahol megoszthatják az ötleteiket. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
  • A gyűjthető LEGO® Super Mario™ építőjáték-készletek életre keltik a Super Mario karaktereket, emellett a bővítésen, az átalakításon és az interaktív játékon keresztül korlátlan, szórakoztató, kreatív kihívásokat nyújtanak.
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® építőkockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.