A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Bowser léghajója kiegészítő szett 71391

Klassz Bowser lghaj az interaktv jtkhoz s a killtshoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Bowser léghajója kiegészítő szett
SKU 71391
EAN 5702016913309
Darabok 1152
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 27 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Bowser léghajója kiegészítő szett 71391 leírás

Ezzel a kiegészítő szettel (71391) a gyermekek megépíthetik Bowser ikonikus léghajóját, amit kiállíthatnak vagy kibővíthetik vele LEGO Super Mario univerzumukat. A léghajó átalakítható „repülő módba”, vagy kihajtható „pályamódba”, a játékosoknak pedig olyan kihívásokkal kell szembenézniük, mint Bowser mechanikus keze és egy POW kocka, amivel egy Rocky Wrench pattan ki a búvóhelyéről. (Megjegyzés: a 71360 vagy a 71387 kezdőpálya szükséges a játékhoz.)

Ikonikus ellenségek
A készlet tartalmazza Kamek, Rocky Wrench és Goomba figuráit, valamint egy Kezdő ágyúcsövet – amivel belevághatsz egy 90 másodperces pályába. A gyermekek játszhatnak önállóan, de csatlakozhatnak egy barátjukhoz vagy akár meg is mérkőzhetnek vele, ha van LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurája. És nézd meg az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazást is, ahol útmutatókat, kreatív inspirációkat és sok minden mást is megtalálsz!

Korlátlan szórakozás
A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc Super Mario karaktereit, így nagyszerű ajándékok a kreatív gyermekeknek.

  • Ezzel a klassz kiegészítő szettel (71391) a gyermekek megépíthetik és kiállíthatják Bowser léghajójának zseniális, kockákból épült modelljét, és egy újabb, egyedi pályát is építhetnek belőle, hogy kiegészítsék LEGO Super Mario univerzumukat.
  • 3 Super Mario LEGO figurát tartalmaz: Kameket, egy Rocky Wrench-et és egy Goombát, valamint egy POW kockát és egy Kezdő ágyúcsövet is, amelyekkel belevághatsz a pályába, és még több digitális érmét gyűjthetsz.
  • A léghajó kihajtható, így a játékosok felfedezhetik a részletes belteret, emellett rengeteg kihívás vár rájuk, például használhatják Kamek seprűjét, hogy leüssék Bowser mechanikus kezét, valamint egy deszkát, amivel felboríthatják az árbocot.
  • Ez az 1152 elemből álló játékkészlet csodálatos születésnapi vagy ünnepi ajándék a 8 évnél nagyobb gyermekeknek, akiknek a játékhoz szükséges LEGO Super Mario kezdőpálya (71360 vagy 71387) készlet is megvan.
  • Remek az önálló játékhoz, de egy barátod LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurájához is csatlakoztathatod Bluetooth-on keresztül (az extra figurákat nem tartalmazza), így 2-játékos móka vár rátok, ahol csapatmunkával extra érméket szerezhettek.
  • Ez a léghajó kiállítva több mint 30 cm magas, 35 cm hosszú és 19 cm széles, amit szétnyithatsz és más LEGO Super Mario szettekkel is sokféleképpen kombinálhatsz.
  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban találsz építési útmutatókat, inspirációkat és egy biztonságos fórumot gyermekeknek, ahol megoszthatják az ötleteiket. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
  • A gyűjthető LEGO Super Mario építőjáték-készletek életre keltik a Super Mario karaktereket, emellett a bővítésen, az átalakításon és az interaktív játékon keresztül korlátlan, szórakoztató, kreatív kihívásokat nyújtanak.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO építőkockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.