A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Boss Sumo Bro Toronydöntő kiegészítő szett 71388

Klassz kiegszt szett egy Boss Sumo Bro kihvssal

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Boss Sumo Bro Toronydöntő kiegészítő szett
SKU 71388
EAN 5702016912609
Darabok 231
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 7 693 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Boss Sumo Bro Toronydöntő kiegészítő szett 71388 leírás

A Boss Sumo Bro Toronydöntő kiegészítő szett (71388) segítségével a gyermekek egy újabb, mókás kihívással egészíthetik ki LEGO Super Mario univerzumukat. Tartalmaz egy tornyot, amit LEGO Mario és/vagy LEGO Luigi (a figurákat a csomag nem tartalmazza) megingathat, ha ráugrik az alaplapon található karokra. Különféle magasságúra építhető, emellett egy Szupercsillag kocka is feltárul, ha Boss Sumo Bro felborul. A készlet egy Crowber figurát is tartalmaz. (Megjegyzés: a 71360 vagy a 71387 kezdőpálya szükséges az interaktív játékhoz.)

Gyümölcsöző csapatmunka
A gyermekek önállóan vagy egy barátjukkal is játszhatnak, akinek van LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurája, hogy csapatmunkával még több digitális érmét nyerjenek. Nézd meg az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás útmutatóit, kreatív inspirációit és sok minden mást!

Kézzelfogható Super Mario szórakozás
A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc Super Mario karaktereit, így remek ajándékok a kreatív gyermekeknek. A kezdőpályák, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók egyedi pályákat alkothatnak.

  • A Boss Sumo Bro Toronydöntő kiegészítő szett (71388) segítségével a gyermekek egy újabb, akciódús, digitális érmegyűjtő kihívással egészíthetik ki LEGO Super Mario univerzumukat.
  • Tartalmazza a LEGO Super Mario 2 ikonikus ellenséges karakterének figuráját – Boss Sumo Brót mellkasdöngető karokkal, és egy Crowbert.
  • Tartalmaz egy megépíthető tornyot, amit LEGO Mario és/vagy LEGO Luigi (a figurákat a csomag nem tartalmazza) megingathat, ha ráugrik az alaplapon található karokra. Borítsd fel Boss Sumo Brót, hogy feltárj egy Szupercsillag kockát!
  • Ez a 231 elemből álló játékkészlet mókás születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 évnél nagyobb, kreatív gyermekeknek, akiknek a játékhoz szükséges LEGO Super Mario kezdőpálya (71360 vagy 71387) készlet is megvan.
  • Remek az önálló játékhoz, de egy barátod LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurájához is csatlakoztathatod Bluetooth-on keresztül (az extra figurákat nem tartalmazza), így 2-játékos móka vár rátok, ahol csapatmunkával extra érméket szerezhettek.
  • Ez a modul alapfelállásban több mint 23 cm magas, 20 cm széles és 13 cm mély, amit átalakíthatsz vagy más LEGO Super Mario szettekkel is sokféleképpen kombinálhatsz.
  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban találsz építési útmutatókat, inspirációt a különféle építési- és játékmódokhoz – és még sok minden mást is. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
  • A gyűjthető LEGO Super Mario játékok életre keltik a család kedvenc karakterét, és végtelen lehetőségeket nyújtanak a rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék, átalakítsák és megépítsék egyedi pályáikat, amiken önállóan vagy másokkal is játszhatnak.
  • A LEGO alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.