A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Super Mario 64 Kérdőjel Kocka 71395

Krdjel Kocka, telis-tele Super Mario 64 meglepetsekkel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Super Mario 64 Kérdőjel Kocka
SKU 71395
Darabok 2064
Sorozat LEGO Super Mario
Kor 18+ év
LEGO ár 81 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Super Mario 64 Kérdőjel Kocka 71395 leírás

Elevenítsd fel a régi emlékeket, miközben megépíted, kiállítod és játszol a LEGO Super Mario 64 Kocka (71395) készlettel! A Super Mario 64 videójáték megjelenése után huszonöt évvel készült szett tartalmaz egy Kockát, amit kinyitva feltárhatod a játék nyomban ismerős pályáit: Peach kastélyát, a Bob-omb harcmezőt, a Hűvös hegyet és a Halálos lávagalibát. Emellett az ikonikus karakterek 10 mikrofigurája is vár rád, amelyeket elhelyezhetsz a részletesen kialakított helyszíneken.

Interaktív játék
Vidám ajándék bármelyik Super Mario rajongónak, hiszen a készlethez egy lépésről lépésre vezető építési útmutató is tartozik. Az interaktív játékhoz egészítsd ki egy LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurával a 71360/71387 kezdőpályákról (külön kaphatók), és gyűjtsd össze a 10 rejtett erőcsillagot, hogy feltárd a titkos reakciókat és sok minden mást.

Korlátlan lehetőségek
A LEGO Super Mario kínálatában találsz kezdőpályákat, kiegészítő szetteket és szupererő csomagokat, így az építők kibővíthetik, átalakíthatják és megalkothatják egyedi pályáikat.

  • Mutasd ki a klasszikus Super Mario 64 videójáték iránti tiszteleted LEGO stílusban, a Kocka (71395) építőelemekből álló változatával, ami a kiállításhoz és az interaktív játékhoz egyaránt klassz.
  • 10 LEGO Super Mario mikrofigurát tartalmaz: Mariót, Yoshit, Peach hercegnőt, Bob-omb királyt, valamint egy Chain Chompot, Big Bullyt, Mr. I-t, Lakitut, pingvint és bébi pingvint.
  • A Kocka több mint 18 cm magas, széles és mély, amelyet kinyitva 4 részletesen kidolgozott Super Mario 64 pályát tárhatsz fel: Peach kastélyát, a Bob-omb harcmezőt, a Hűvös hegyet és a Halálos lávagalibát.
  • Az interaktív játékhoz egészítsd ki a LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurával a 71360/71387 kezdőpályákról (külön kaphatók), és gyűjtsd össze a 10 rejtett erőcsillagot, hogy feltárd a titkos reakciókat és sok minden mást.
  • Ez a gyűjthető, 2064 elemből álló LEGO építőkészlet klassz születésnapi és ünnepi ajándék, vagy hétköznapi meglepetés a Super Mario 64 rajongóinak, a videójáték-rajongóknak és a retró dolgok szerelmeseinek.
  • A mellékelt, lépésről lépésre vezető útmutatóval még azok a LEGO Super Mario rajongók is magabiztosan építhetnek, akik számára újak a LEGO készletek, az egész folyamatot élvezni fogják.
  • Ez a LEGO Super Mario készlet a kiváló minőségű LEGO építőkészletek része, amelyek olyan felnőtteknek készültek, akik imádják a szórakoztató, kreatív, DIY projekteket.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú minőségi és iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO építőkockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.