A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 854122 Phoebe kulcstart

Mess kiegszt a Jbartokbl ismert szerepl, Phoebe rajonginak

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Phoebe kulcstart
SKU 854122
Sorozat LEGO Ideas
LEGO ár 1 890 Ft

LEGO 854122 Phoebe kulcstart leírás

Elevenítsd fel a klasszikus TV sorozat, a Jóbarátok fergeteges jeleneteinek pillanatait ezzel a LEGO Ideas Phoebe kulcstartóval (854122)! A strapabíró fémkarikához és lánchoz rögzített Phoebe Buffay minifigura olyan ruhát visel, amilyet a szereplő a Central Perk kávézóbeli korai, zenés fellépésein hordott. Pompás ajándékötlet a Jóbarátok rajongóinak, amit egyszerűen rögzíthetnek kulcsokra vagy egy táskára, így a tulajdonosát mindenhová egy bolondos barátja fogja elkísérni.

  • Ez a LEGO Ideas kulcstartó (854122) tartalmaz egy Phoebe Buffay minifigurát, ami egy strapabíró fémkarikához és egy lánchoz van rögzítve. A minifigura a fémlánchoz van rögzítve, amit nem lehet levenni róla.
  • A fémkarika könnyedén és biztonságosan rögzíthető kulcsokra, hátizsákokra és még sok minden másra.
  • Mérete: több mint 9 cm hosszú. A 6 éves kortól ajánlott szett csodálatos kis ajándék a Jóbarátok fiatalabb és idősebb rajongóinak egyaránt, többek között azoknak is, akiknek már megvana LEGO Ideas CENTRAL PERK (21319) készlet is.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.