A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 854085 Monkie Kid kulcstartó

Szuper kiegszt a hs Monkie Kid rajonginak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Monkie Kid kulcstartó
SKU 854085
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 1 323 Ft

LEGO 854085 Monkie Kid kulcstartó leírás

A fiatalok minden nap csatlakozhatnak hősükhöz ezzel a klassz Monkie Kid kulcstartóval (854085). A strapabíró fémkarikához és lánchoz rögzített Monkie Kid minifigura akcióhoz van öltözve a nyakán lógó, védjegyeként ismert fejhallgatóval. Aranyos ajándékötlet a LEGO Monkie Kid építőjátékok rajongóinak, amit könnyedén rögzíthetnek kulcsaikra vagy hátizsákjukra.

Ez a LEGO Monkie Kid kulcstartó (854085) tartalmaz egy Monkie Kid minifigurát strapabíró fémkarikával és lánccal. A minifigura a fémlánchoz van rögzítve, és nem vehető le róla.
A fémkarika könnyedén és biztonságosan rögzíthető kulcsokra, hátizsákokra és még sok minden másra.
A több mint 9 cm hosszú, 6 éves kortól ajánlott készlet tökéletes kis ajándék gyermekeknek vagy az akciódús LEGO Monkie Kid játékkészletek rajongóinak.Ez a LEGO Monkie Kid kulcstartó (854085) tartalmaz egy Monkie Kid minifigurát strapabíró fémkarikával és lánccal. A minifigura a fémlánchoz van rögzítve, és nem vehető le róla.
A fémkarika könnyedén és biztonságosan rögzíthető kulcsokra, hátizsákokra és még sok minden másra.
A több mint 9 cm hosszú, 6 éves kortól ajánlott készlet tökéletes kis ajándék gyermekeknek vagy az akciódús LEGO Monkie Kid játékkészletek rajongóinak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.