A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Monkie Kid oroszlánőrzője 80021

Klassz oroszlnrz robot az akcids csatkhoz!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Monkie Kid oroszlánőrzője
SKU 80021
EAN 5702016911152
Darabok 774
Sorozat LEGO Monkie Kid
LEGO ár 19 593 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Monkie Kid oroszlánőrzője 80021 leírás

A fiatalok örömmel fogják megmutatni barátaiknak ezt az akciódús LEGO Monkie Kid oroszlánőrző játékkészletet (80021). Tartalmaz egy sokféleképpen beállítható oroszlánőrző robotot 2 rejtett, rugós kilövővel, a Spider Queen csatajárművét mozgatható lábakkal és 2 rugós kilövővel, valamint egy beállítható robotpókot is. Az ajándéknak is nagyszerű készletben találsz egy megépíthető játéktermet játékhalászó játékkal, ami játék elemeket ad, valamint 5 minifigurát klassz fegyverekkel, a szerepjátékos csatákhoz.

Digitális kalandra fel!
A nyomtatott útmutatót megtalálod a dobozban, és ha tovább szeretnéd növelni a gyermekek építési élményét, az ingyenes LEGO Építési útmutatókban elérhető Instructions PLUS-szal megteheted, hiszen építés közben megjeleníthetik vele a modelleket a képernyőn.

Szórakoztató tanulás
A LEGO Monkie Kid építőkészletek a klasszikus Nyugati utazás című regényből ismert Majomkirály történetek alapján készültek, valamint a kínai kultúrában és értékekben gyökereznek. Úgy készültek, hogy fejlesszék a gyermekek bátorságát, alkalmazkodóképességét és optimizmusát, miközben kreatív építésben és játékban lesz részük.

  • A gyermekek hősökké válhatnak saját, izgalmas kalandjaikban ezzel a LEGO Monkie Kid oroszlánőrzője (80021) robotjátékkal, ami tartalmazza a Spider Queen csatajárművét, egy beállítható robotpókot és egy megépíthető játéktermet is.
  • Ebben a kiváló minőségű, harci játékkészletben 5 minifigurát találsz – Monkie Kidet az arany bottal, Meit a jáde sárkánypengével, Huntsmant egy puskával, Spider Queent és Lút is.
  • A sokféleképpen beállítható oroszlánőrzőnek csattogó állkapcsa van, emellett mindegyik dobban egy rejtett, rugós kilövőt találsz, míg a Spider Queen csatajárműve mozgatható lábakkal és 2 rugós kilövővel van felszerelve.
  • A gyermekek örömmel fognak játszani a megépíthető játékterem táncgépével és a játékhalászóval, ami egy mozgatható karommal van ellátva, amivel megszerezhetik a játék elemeket, akárcsak a valódi játéktermi játékkal.
  • Ez a 774 elemből álló LEGO építőjáték klassz születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek, akik nem akarnak lemaradni az újdonságokról.
  • Az oroszlánőrző több mint 21 cm magas, 28 cm hosszú és 19 cm széles. Igazán klassz modell a fiataloknak, hiszen kiállíthatják, így a kalandos játékok között a barátaiknak is megmutathatják.
  • A lépésről lépésre vezető útmutatót megtalálod a dobozban, emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS-szal még tovább növelheted a gyermekek építési élményét.
  • A LEGO Monkie Kid építőjáték-készleteket a Majomkirályról szóló kínai legenda ihlette. Ezek a játékok segítenek fejleszteni a gyermekek kreativitását, bátorságát és alkalmazkodóképességét, miközben remekül szórakoznak.
  • A LEGO alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.