A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Carter kapitány és a Hidrataposó 76201

Rendkvli robotkalandok ikonikus Marvel szereplkkel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Carter kapitány és a Hidrataposó
SKU 76201
EAN 5702016989502
Darabok 343
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 8 393 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Carter kapitány és a Hidrataposó 76201 leírás

A LEGO Marvel Carter kapitány és a Hidrataposó (76201) készlettel a 8 éves vagy nagyobb szuperhősök eljátszhatják a What If…? című Marvel Studios eredeti Disney+ sorozatának kalandjait, miközben a fantáziadús játékot egy vadonatúj dimenzióba emelik.

Új történetek ikonikus szuperhősszereplőkkel
Amikor az ikonikus Marvel gonosztevő, Vörös Koponya ellopja a Tesseractot, azaz az univerzum egyik legnagyobb erővel bíró tárgyát, a gyermekek a Hidrataposó robotba helyezhetik Steve Rogerst, hogy visszaszerezzék azt. A mozgatható robot sokféleképpen beállítható, így a gyermekek a csata során csavargathatják és fordítgathatják a mechanikus óriást, ami 2 korongvetőjével Vörös Koponyára lő. A Marvel-moziuniverzum izgalmas bővítménye végtelen, fantáziadús, szuperhősös játéklehetőségeket nyújt a gyermekeknek.

  • A LEGO Marvel Carter kapitány és a Hidrataposó (76201) készlettel a gyermekek egy vadonatúj dimenzióba emelhetik a fantáziadús játékot, miközben életre keltik a What If…? című Marvel Studios eredeti Disney+ sorozatának szuperhőskalandjait.
  • Tartalmazza Carter kapitány, Steve Rogers és Vörös Koponya minifiguráit, valamint egy megépíthető robotot nyitható pilótafülkével és 2 korongvetővel.
  • A gyermekek Steve Rogers minifiguráját a sokféleképpen beállítható Hidrataposó robotba helyezhetik, hogy felkészüljenek a Marvel gonosztevő, Vörös Koponya elleni csatára, aki ellopta Carter kapitánytól a nagy erejű Tesseractot.
  • A LEGO Marvel Carter kapitány és a Hidrataposó remek ajándék a Disney+ What If…? című Marvel Studios sorozatának, valamint a Marvel filmes akciók 8 éves vagy nagyobb rajongóinak.
  • A beállítható robot több mint 15 cm magas, ami állítható végtagokkal van ellátva. A dinamikus játékhoz és kiállításhoz egyaránt tökéletes.
  • A gyermekekre még több gyűjthető és kombinálható LEGO Marvel robot vár, amelyekkel életre kelthetik a szuperhősfilmek akcióit, de akár saját, végtelen és fantáziadús történeteket is kitalálhatnak.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek megbízhatóak, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.