A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Az Örökkévalók légi támadása 76145

A gyermekek csatlakozhatnak 2 rkkval szuperhshz, mikzben megkzdenek egy gonosz Devinssal

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Az Örökkévalók légi támadása
SKU 76145
EAN 5702016831337
Darabok 133
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 2 653 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Az Örökkévalók légi támadása 76145 leírás

A LEGO Marvel Az Örökkévalók légi támadása (76145) akciódús játékkészlet egyenesen az ifjú szuperhősök kezébe adja a Marvel Studios film izgalmát és kalandjait.

Fantáziadús akció szuperhősökkel és Deviánsokkal
Amikor egy óriási, szárnyas Deviáns támadást indít 2 népszerű Örökkévaló – Ikaris és Sprite – ellen, a gyermekeknek a segítségükre kell sietniük, ahol minden szuperképességükre szükségük lesz. Ezzel a klassz LEGO építőjátékkal a rajongók eljátszhatják Az Örökkévalók című Marvel Studios film emlékezetes jeleneteit, de akár saját, fantáziadús történeteket is kitalálhatnak. A végtelen szórakozás során klassz szuperképességeket is megismerhetsz: Sprite valósághű illúzióit és Ikaris repülési képességét. Emellett, ha egy minifigura-rajongónak vásárolsz, ez a klassz LEGO játékkészlet az egyetlen, amely tartalmazza Sprite minifiguráját!

Marvel Studios: Az Örökkévalók játékkészletek
A LEGO Marvel Az Örökkévalók építőjátékok olyan egyedi játékkészletek, amelyeknek klassz szereplői fantáziadús játékra inspirálják a gyermekeket, így elrepítik őket a szórakoztató szerepjáték végtelen univerzumába.

  • Add az ifjú szuperhősök kezébe Az Örökkévalók című Marvel Studios film akciódús kalandjait ezzel a klassz LEGO Marvel Az Örökkévalók légi támadása (76145) játékkészlettel!
  • A 2 LEGO Marvel Az Örökkévalók minifigurával – Ikarisszal és Sprite-tal –, valamint egy mozgatható szárnnyal rendelkező, gonosz Deviáns figurával, 2 villás tőrrel, 1 nindzsakarddal és 2 ágyúval minden készen áll a végtelen akcióhoz!
  • A gyermekeknek minden szuperképességükre szükségük lesz, amikor a gonosz, szárnyas Deviáns támadást indít 2 vezető Örökkévaló ellen. Ebben a jó és gonosz közötti klasszikus küzdelemben végtelen, fantáziadús szerepjátékos lehetőségek várnak rád.
  • Egyedi szuperhősös építőjátékot keresel gyermekeknek? Ez a LEGO Marvel Az Örökkévalók játékkészlet, amely klassz minifigurákat, egy szárnyas Deviáns figurát és rengeteg szuperhősakciót tartogat, remek ajándék a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek.
  • A több mint 11 cm magas Deviáns figurát tartalmazó LEGO Marvel Az Örökkévalók játékkészlettel, amelyben Ikaris és Sprite megküzd a Deviánssal, a gyermekeknek rengeteg szuperhősakcióban lesz részük, emellett bármelyik gyerekszobában remekül mutat.
  • Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekeknek magával ragadó építésben és kreatív szuperhős-szerepjátékban lesz részük a Marvel Studios: Az Örökkévalók készletükkel.
  • A LEGO Marvel Az Örökkévalók játékok új szuperhősfilmes akciót és kalandot nyújtanak a gyermekeknek! A klassz, gyűjthető szereplőkkel a fantáziadús szerepjáték sosem ér véget.
  • A LEGO építőjátékok megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy gyermeked építőjátéka megfeleljen a szigorú biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.