A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76145 Az Örökkévalók légi támadása

A gyermekek csatlakozhatnak 2 Örökkévaló szuperhőshöz, miközben megküzdenek egy gonosz Deviánssal

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Az Örökkévalók légi támadása
SKU 76145
Darabok 133
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 3 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76145 Az Örökkévalók légi támadása leírás

  • Add az ifjú szuperhősök kezébe Az Örökkévalók című Marvel Studios film akciódús kalandjait ezzel a klassz LEGO® Marvel Az Örökkévalók légi támadása (76145) játékkészlettel!
  • A 2 LEGO® Marvel Az Örökkévalók minifigurával – Ikarisszal és Sprite-tal –, valamint egy mozgatható szárnnyal rendelkező, gonosz Deviáns figurával, 2 villás tőrrel, 1 nindzsakarddal és 2 ágyúval minden készen áll a végtelen akcióhoz!
  • A gyermekeknek minden szuperképességükre szükségük lesz, amikor a gonosz, szárnyas Deviáns támadást indít 2 vezető Örökkévaló ellen. Ebben a jó és gonosz közötti klasszikus küzdelemben végtelen, fantáziadús szerepjátékos lehetőségek várnak rád.
  • Egyedi szuperhősös építőjátékot keresel gyermekeknek? Ez a LEGO® Marvel Az Örökkévalók játékkészlet, amely klassz minifigurákat, egy szárnyas Deviáns figurát és rengeteg szuperhősakciót tartogat, remek ajándék a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek.
  • A több mint 11 cm magas Deviáns figurát tartalmazó LEGO® Marvel Az Örökkévalók játékkészlettel, amelyben Ikaris és Sprite megküzd a Deviánssal, a gyermekeknek rengeteg szuperhősakcióban lesz részük, emellett bármelyik gyerekszobában remekül mutat.
  • Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekeknek magával ragadó építésben és kreatív szuperhős-szerepjátékban lesz részük a Marvel Studios: Az Örökkévalók készletükkel.
  • A LEGO® Marvel Az Örökkévalók játékok új szuperhősfilmes akciót és kalandot nyújtanak a gyermekeknek! A klassz, gyűjthető szereplőkkel a fantáziadús szerepjáték sosem ér véget.
  • A LEGO® építőjátékok megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy gyermeked építőjátéka megfeleljen a szigorú biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.