A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Menedék II: A végjáték csata 76237

Marvel rhaj s 3 ikonikus szerepl

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Menedék II: A végjáték csata
SKU 76237
EAN 5702017072432
Darabok 322
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 10 493 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Menedék II: A végjáték csata 76237 leírás

A gyermekek kiállíthatják a Marvel-moziuniverzum iránti szenvedélyüket, amit az összes barátjuk megcsodálhat. A LEGO Marvel Menedék II: A végjáték csata (76237) készlet telis-tele van valósághű részletekkel, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak, emellett kiállítva is bámulatosan mutatnak.

Részletesen kidolgozott űrhajó és ikonikus szereplők
A 6 ijesztő korongvetővel felszerelt, 4-szárnyú Menedék II űrhajó egyenesen a gyermekek kezébe adja a Marvel film akcióját. A tágas pilótafülkében találsz egy pilótaülést és egy műszerfalat, ahonnan a hatalmas Thanos irányíthatja az űrhajót. A lent található raktérben pedig a Végtelen Kesztyű rejlik. A készlet 3 minifigurát tartalmaz: Vasembert kék energiarobbantókkal és egy kilövővel, Marvel kapitányt tüzes energiarobbantókkal és egy pajzzsal, valamint Thanos-t egy aranysisakkal és egy kétélű karddal. A stabil oldalsíneknek köszönhetően a gyermekek könnyedén megfoghatják és irányíthatják a nagy űrhajót, miközben eljátsszák a Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios film jeleneteit, vagy saját, fantáziadús kalandokat találnak ki.

  • A LEGO Marvel Menedék II: A végjáték csata (76237) egy népszerű űrhajó a Marvel filmekből, ami telis-tele van valósághű részletekkel, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak, emellett kiállítva is bámulatosan mutatnak.
  • 3 minifigurát tartalmaz: Vasembert energiarobbantókkal és egy kilövővel, Marvel kapitányt tüzes energiarobbantókkal és egy pajzzsal, valamint Thanos-t egy aranysisakkal és egy kétélű karddal.
  • A megépíthető űrhajónak nyitható pilótafülkéje, nyitható raktere és 6 korongvetője van. A gyermekek a 2 szuperhőshöz csatlakozva megakadályozhatják, hogy Thanos használja a Végtelen Kesztyűt.
  • Ez a látványos, kiállítható építőjáték remek születésnapi, ünnepi ajándék vagy hétköznapi meglepetés a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek.
  • A megépíthető űrhajó több mint 7 cm magas, 18 cm hosszú és 36 cm széles – elég kicsi ahhoz, hogy egy kézzel felvehető legyen, ám elég nagy a fantasztikus kalandokhoz.
  • Minden LEGO Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek végtelen, fantáziadús játéklehetőségeket kínálnak.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.