A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Fekete Párduc Dragon Flyer 76186

Szrnyal Marvel akci a Dragon Flyer fedlzetn

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Fekete Párduc Dragon Flyer
SKU 76186
EAN 5702016913033
Darabok 202
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 5 383 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Fekete Párduc Dragon Flyer 76186 leírás

Az ifjú szuperhősök eljátszhatják a Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios film légi csatajelenetét a LEGO Marvel Fekete Párduc Dragon Flyer (76186) modellel – a Marvel filmek egyik legjellegzetesebb repülőjével.

Kiváló, szuperhősös harci repülőgép
A Fekete Párduc legendás repülőjének autentikus másolata egy kiemelkedő készlet, amivel a gyermekek a lehető legtöbbet hozhatják ki a játékból és a kiállításból egyaránt. A futurisztikus wakandai repülő tartalmaz 4 állítható szárnyat – amelyek előre, hátra, fel és le mozgathatók –, 2 korongvetőt és egy nyitható pilótafülkét, amiben egy minifigura beülhet az irányítópult mögé. A készlethez 3 minifigura tartozik, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak: Fekete Párduc, testvére, Shuri és egy gonosz Chitauri harcos, aki egy nagy erejű ágyúval van felfegyverkezve.

  • A LEGO Marvel Fekete Párduc Dragon Flyer (76186) az ifjú szuperhősök kezébe adja a Marvel filmek egyik legjellegzetesebb repülőjét.

3 minifigurát tartalmaz, amelyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak: Fekete Párducot, testvérét, Shurit és egy gonosz Chitauri harcost nagy erejű ágyúval felfegyverkezve. A megépíthető Dragon Flyer 2 korongvetővel van felszerelve.

A gyermekek a repülő 4 szárnyát előre, hátra, fel és le mozgathatják, miközben magasan szárnyaló Marvel filmes akciókat játszanak el, tüzelnek a korongvetőkkel és kitérnek az ellenség ágyúja elől.

Különleges születésnapi, karácsonyi vagy ünnepi ajándék a 8 éves vagy nagyobb Marvel filmrajongóknak.

A Dragon Flyer több mint 4 cm magas, 22 cm hosszú és 28 cm széles, és más LEGO Marvel építőkészletekkel is könnyedén kombinálható.

Minden LEGO Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek végtelen, fantáziadús játéklehetőségeket kínálnak.

A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.