A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Bro Thor New Asgardja 76200

Bro Thor New Asgard-i otthona telis-tele eredeti rszletekkel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Bro Thor New Asgardja
SKU 76200
EAN 5702016989700
Darabok 265
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 8 393 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Bro Thor New Asgardja 76200 leírás

Ajándékozd meg a gyermekeket a lehető legjobb, fantáziadús játékkal és kreatív kiállítási lehetőséggel, amit a LEGO Marvel Bro Thor New Asgardja (76200) készlet is nyújthat. Ezzel a sokoldalú készlettel a 7 éves vagy nagyobb szuperhősök újra átélhetik a Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios film jeleneteit, de akár saját, csodálatos kalandjaikat is eljátszhatják.

Valósághű részletekben gazdag
Thor csodálatos, New Asgard-i otthonának részletesen kidolgozott verziója tartalmaz 2 minifigurát – Bro Thort and Korgot – , egy megépíthető Mieket, valamint rengeteg tárgyat és kiegészítőt, amelyek végtelen, szerepjátékos szórakozásra inspirálnak, többek között a Stormbreakert (pöröly), egy játékkonzolt, kanapét, TV-t és pizzásdobozokat is.

  • A LEGO Marvel Bro Thor New Asgardja (76200) Bro Thor Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios filmből ismert kuckójának kiegészítőkkel teli másolata.
  • Tartalmazza Bro Thor és Korg minifiguráit, egy megépíthető Mieket és rengeteg kiegészítőt – például a Stormbreaker pörölyt, egy játékkonzolt, pizzásdobozokat és egy TV-t –, amelyek kreatív játékra és szerepjátékra inspirálnak.
  • Lepd meg a Marvel Bosszúállók és Thor rajongóit egy fantáziadús, szerepjátékos mókával, aminek a központjában Thor bámulatos, New Asgard-i otthona áll.
  • Ez a kiállítható építőjáték-készlet fejleszti a 7 éves vagy nagyobb Marvel filmrajongók képzelőerejét és kreatív készségeit.
  • A játékkészlet több mint 8 cm magas, 12 cm széles és 12 cm mély, ami más LEGO Marvel építőkészletekkel is kombinálható, így még több mókát nyújt.
  • Minden LEGO Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek végtelen, fantáziadús játéklehetőségeket kínálnak.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.