A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76200 Bro Thor New Asgardja

Bro Thor New Asgard-i otthona – telis-tele eredeti részletekkel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Bro Thor New Asgardja
SKU 76200
Darabok 265
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 11 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76200 Bro Thor New Asgardja leírás

  • A LEGO® Marvel Bro Thor New Asgardja (76200) Bro Thor Bosszúállók: Végjáték című Marvel Studios filmből ismert kuckójának kiegészítőkkel teli másolata.
  • Tartalmazza Bro Thor és Korg minifiguráit, egy megépíthető Mieket és rengeteg kiegészítőt – például a Stormbreaker pörölyt, egy játékkonzolt, pizzásdobozokat és egy TV-t –, amelyek kreatív játékra és szerepjátékra inspirálnak.
  • Lepd meg a Marvel Bosszúállók és Thor rajongóit egy fantáziadús, szerepjátékos mókával, aminek a központjában Thor bámulatos, New Asgard-i otthona áll.
  • Ez a kiállítható építőjáték-készlet fejleszti a 7 éves vagy nagyobb Marvel filmrajongók képzelőerejét és kreatív készségeit.
  • A játékkészlet több mint 8 cm magas, 12 cm széles és 12 cm mély, ami más LEGO® Marvel építőkészletekkel is kombinálható, így még több mókát nyújt.
  • Minden LEGO® Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek végtelen, fantáziadús játéklehetőségeket kínálnak.
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.