A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 75314 The Bad Batch támadó shuttle

Megépíthető támadó shuttle a Bad Batch klónküldetésekhez

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO The Bad Batch támadó shuttle
SKU 75314
Darabok 969
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 39 990 Ft
Kiadási dátum 1 augusztus, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 75314 The Bad Batch támadó shuttle leírás

  • A gyermekek a Bad Batch klónok bőrébe bújva eljátszhatják a Star Wars: The Bad Batch című sorozat jeleneteit, de akár saját, egyedi történeteket is kitalálhatnak ezzel a LEGO® kockákból épült támadó shuttle-lel (75314).
  • Tartalmazza a Bad Batch klónok, azaz Tech, Echo, Hunter, Wrecker és Crosshair 5 új, 2021 augusztusában megjelenő LEGO® minifiguráit válogatott fegyverekkel és Tech megépíthető hátizsákjával, valamint egy Gonk droid LEGO figurát is.
  • A megépíthető shuttle játék állítható szárnyakat tartalmaz a landoló/repülő módokhoz, valamint 2 rugós kilövőt és egy felemelhető hátúszót, így könnyedén hozzáférhetsz a kettős LEGO® minifigura-pilótafülkéhez és a részletes kabinhoz is.
  • A kabinban 2 minifigurának és egy fegyvertárolónak kialakított helyet találsz. A készlet emellett tartalmaz egy robogót 2 korongvetővel, valamint egy másik robogót, ami egy ágyúkapoccsal van kiegészítve, így kibővítheted a játéklehetőségeket.
  • Tökéletes a mókás, mindennapos, önálló vagy barátokkal való játékhoz, így ez az építőjáték nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 9 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • A behajtott szárnyú The Bad Batch támadó shuttle több mint 20 cm magas, 25 cm hosszú és 13 cm széles, ami a játékos kalandok között nagyszerűen mutat kiállítva.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a 969 elemből álló építőkészletet egy Star Wars™ rajongónak, akinek még új a LEGO® világa? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy könnyen követhető útmutató is, így magabiztosan belevághat az építésbe.
  • Minden korosztályra vár egy LEGO® Star Wars™ készlet, legyen szó az emlékezetes jelenetek újrajátszásáról, saját történetek kitalálásáról vagy egyszerűen csak a bámulatos építőmodellek kiállításáról.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és stabilan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.