A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO The Bad Batch támadó shuttle 75314

Megpthet tmad shuttle a Bad Batch klnkldetsekhez

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO The Bad Batch támadó shuttle
SKU 75314
EAN 5702016914436
Darabok 969
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 27 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO The Bad Batch támadó shuttle 75314 leírás

A régi és új Star Wars-rajongók egyaránt jól szórakozhatnak ezzel a legújabb LEGO Star Wars kiegészítővel. A LEGO Bad Batch Shuttle a Star Wars: The Bad Batch című filmből egy lenyűgöző, 969 téglából készült a-támadó űrsikló. A dizájn rendkívül részletes, lehetővé téve, hogy valóban belekóstolj a Bad Batch klónok világába.

A jármű állítható szárnyakat, rugós fegyvereket és több sebességváltót tartalmaz. A LEGO 75314 továbbá öt Bad Batch klón minifigurát, valamint egy Gonk Droid figurát tartalmaz. Ez a készlet fantasztikus kiegészítője bármely Star Wars gyűjteménynek, vagy egy új gyűjtemény első darabja.

Gyermekeknek és felnőtteknek

A LEGO Bad Batch Shuttle tökéletes készlet már 9 éves korban is. A készlethez világos építési útmutató tartozik, így még a LEGO-tapasztalattal nem rendelkezők is könnyen összeszerelhetik a támadó űrsiklót. Ez teszi a LEGO 75314-et ideális ajándékká bármely Star Wars- vagy LEGO-rajongó számára.

A Star Wars: A rosszcsontok történeteit részletesen eljátszhatod, vagy kitalálhatod a saját történeteidet ezekkel az izgalmas karakterekkel és rendkívüli siklóval. Ha pedig egy ideig nem játszol vele, a körülbelül 20 centiméter magas, 25 centiméter hosszú és 13 centiméter széles sikló remekül mutat a szobádban.

A LEGO Star Wars univerzum kiterjesztése

A LEGO 1999 óta készít a Star Wars-univerzum által inspirált építőszetteket. LEGO téglákból például már megépítheted a birodalmi űrsiklót, egy Darth Vader sisakot, a Millennium Falcon-t és Yodát. És ez csak egy kis válogatás a LEGO Star Wars kínálatából.

Mivel a készlet már 9 éves kortól megépíthető, ez biztosan nagy sikert arat a Star Wars- és LEGO-rajongók körében minden korosztályban. Szülőként az is nagyszerű szórakozás, ha a készletet gyermekével együtt építheti meg. Utána pedig órákig élvezheted a LEGO-készlet nyújtotta rengeteg lehetőséget.

  • A gyermekek a Bad Batch klónok bőrébe bújva eljátszhatják a Star Wars: The Bad Batch című sorozat jeleneteit, de akár saját, egyedi történeteket is kitalálhatnak ezzel a LEGO kockákból épült támadó shuttle-lel (75314).
  • Tartalmazza a Bad Batch klónok, azaz Tech, Echo, Hunter, Wrecker és Crosshair 5 új, 2021 augusztusában megjelenő LEGO minifiguráit válogatott fegyverekkel és Tech megépíthető hátizsákjával, valamint egy Gonk droid LEGO figurát is.
  • A megépíthető shuttle játék állítható szárnyakat tartalmaz a landoló/repülő módokhoz, valamint 2 rugós kilövőt és egy felemelhető hátúszót, így könnyedén hozzáférhetsz a kettős LEGO minifigura-pilótafülkéhez és a részletes kabinhoz is.
  • A kabinban 2 minifigurának és egy fegyvertárolónak kialakított helyet találsz. A készlet emellett tartalmaz egy robogót 2 korongvetővel, valamint egy másik robogót, ami egy ágyúkapoccsal van kiegészítve, így kibővítheted a játéklehetőségeket.
  • Tökéletes a mókás, mindennapos, önálló vagy barátokkal való játékhoz, így ez az építőjáték nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 9 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • A behajtott szárnyú The Bad Batch támadó shuttle több mint 20 cm magas, 25 cm hosszú és 13 cm széles, ami a játékos kalandok között nagyszerűen mutat kiállítva.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a 969 elemből álló építőkészletet egy Star Wars rajongónak, akinek még új a LEGO világa? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy könnyen követhető útmutató is, így magabiztosan belevághat az építésbe.
  • Minden korosztályra vár egy LEGO Star Wars készlet, legyen szó az emlékezetes jelenetek újrajátszásáról, saját történetek kitalálásáról vagy egyszerűen csak a bámulatos építőmodellek kiállításáról.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és stabilan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.