A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Mandalorian Battle Pack 75267

LEGO Star Wars ptsd meg sajt mandalori hadseregedet s speederedet!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Mandalorian Battle Pack
SKU 75267
EAN 5702016617139
Darabok 102
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 5 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Mandalorian Battle Pack 75267 leírás

A fiatalokra végtelen kalandok várnak, miközben megépítik saját hadseregüket ezzel a Mandalori harci csomaggal (75267)! Ez a kompakt építőjáték készlet tartalmaz 4 LEGO Star Wars mandalori harcos minifigurát korongvető rombolókkal, egy megépíthető védelmi erődöt és egy mandalori speeder bike-ot 2 korongvetővel felszerelve, melyek beindítják a gyermekek képzeletét.

Egy új dimenzió!
Minden LEGO készlet tartalmaz egy nyomtatott, könnyen érthető útmutatót, azonban az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető, interaktív Instructions PLUS egy új dimenzióval bővíti a játékot. Még a fiatalabb gyermekek is könnyedén ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik az építőmodell képét, miközben kézzelfogható változatát építik. Szuper!

Star Wars akció LEGO stílusban!
A LEGO Csoport már több mint két évtizede alkot kockából épült, ikonikus Star Wars csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket. A játékhoz és kiállításhoz egyaránt nagyszerű készletek hatalmas kínálatából biztosan megtalálod a legmegfelelőbb karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékot a rajongók minden korosztályának.

  • A gyermekek megépíthetnek egy rémisztő mandalori hadsereget, eljátszhatják a Star Wars: A mandalori TV műsor izgalmas jeleneteit, de akár saját, fantáziadús történeteket is kitalálhatnak ezzel a klassz építőjátékkal (75267).
  • Számtalan csatát eljátszhatsz a 4 Star Wars mandalori harcos minifigurával, akiknek korongvető romboló fegyvereik vannak, egy védelmi erőddel, mely a rombolóhoz tartozó csatlakozási ponttal van ellátva, valamint egy korongvető speeder bike-kal.
  • A készlet segítségével a fiatal Star Wars rajongók szórakoztató módon állíthatják össze a hadsereget, emellett rengeteg LEGO építőkocka inspirálja őket az építésre és játékra egyedül, barátaikkal vagy más LEGO Star Wars készletek kombinálásával.
  • A gyorsan megépíthető – a csaták után pedig átalakítható –, 102 elemből álló Star Wars Mandalori építőjáték készlet értékes születésnapi, karácsonyi vagy különleges meglepetésnek szánt ajándék a 6 év fölötti fiúk és lányok számára.
  • A LEGO Star Wars Mandalori speeder több mint 4 cm magas, 8 cm hosszú és 6 cm széles – megfelelő méretű ahhoz, hogy berakd gyermeked hátizsákjába az erőddel és minifigurákkal együtt, hogy útközben is játszhasson.
  • Ezt a gyűjthető LEGO építőjátékot a gyermekek kreativitása indítja be – elemekre nincs szükség –, így a Star Wars szereplőkkel való kalandok sosem érnek véget.
  • Még a fiatalabb gyermekek is fejleszthetik építési készségeiket az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető Instructions PLUS felülettel, amivel építés közben ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik az építőmodell képét.
  • A LEGO Star Wars készletekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a Star Wars történet ikonikus jeleneteit, kitalálhatják saját, egyedi történeteiket vagy megépíthetik és kiállíthatják a klassz építőjátékokat.
  • A LEGO kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és az egyszerű szétszedhetőséget minden alkalommal – még az Erőresincs hozzá szükséged!
  • A LEGO kockákat és elemeket felhevítjük, összenyomjuk, ledobjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.