A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Lenygz knyv a kreatv, ifj LEGO Star Wars rajongknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Build Your Own Adventure
SKU 5006812
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 7 690 Ft

LEGO Build Your Own Adventure 5006812 leírás

Inspirált az ifjú Star Wars rajongókat az építésre és szerepek eljátszására az izgalmas történetekben a LEGO Star Wars Build Your Own Adventure segítségével!Ez a 80 oldalas képeskönyv telis-tele van ötletekkel ahhoz, hogy a gyermekek klassz építési modelleket tudjanak megépíteni saját, meglévő LEGO kockáik felhasználásával. De vannak itt fantasztikus történetek is, amelyeket eljátszhatnak az alkotásaikkal, a tatuini podrace futamtól a szökésig Bespin börtönéből. A könyvhöz tartozik egy LEGO lázadó pilóta minifigura is, és szerepel a könyvben egy LEGO kockákból megépíthető, exkluzív Y-szárnyú vadász is.

  • Egy 80 oldalas, kemény borítású képeskönyv, amelyben több, mint 50 inspiráló ötletet találtok olyan megépíthető Star Wars modellekhez, amelyeket a gyermekek saját LEGO kockáikból építhetnek meg.
  • Remek ajándék a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek. A könyvhöz tartozik egy LEGO lázadó pilóta minifigura, és szerepel a könyvben egy LEGO kockákból megépíthető, exkluzív Y-szárnyú vadász is.
  • Méretei: több mint 27 cm magas és 23 cm széles. A könyv angol nyelvű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.