A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Darth Vader Meditációs kamrája 75296

Darth Vader legels LEGO kockkbl plt meditcis kamrja

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Darth Vader Meditációs kamrája
SKU 75296
EAN 5702016974348
Darabok 663
Sorozat LEGO Star Wars
Kor 18+ év
LEGO ár 19 593 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Darth Vader Meditációs kamrája 75296 leírás

„Ez volt az utolsó tévedése, admirális…” Éld át újra a Star Wars: A Birodalom visszavág című film drámai jelenetét, miközben megépíted Darth Vader meditációs kamrájának legelső LEGO kockamodelljét (75296). Dőlj hátra, és élvezd, ahogy elmerülsz az izgalmas építési folyamatban, miközben rengeteg eredeti részletet alkotsz újra. A kamra nyitható és csukható, akárcsak a valódi, emellett tartalmaz egy nagy monitort, irányítópaneleket, egy forgatható ülést Darth Vadernek és egy helyet, ahol Veers tábornok vele szemben állhat.

Kiállításra épült
A készlet tartalmazza Darth Vader és Veers tábornok LEGO minifiguráit. A névtáblával kiegészített, szemet gyönyörködtető dísztárgy remek méretű a polcon vagy az asztalon való kiállításhoz, így nagyszerűen fog mutatni otthon vagy az irodában.

Lenyűgöző ajándék
Ez a kiváló minőségű készlet a felnőtteknek szánt LEGO Star Wars építőkészletek gyűjteményének része, így szórakoztató, kreatív ajándék saját magadnak, a Star Wars rajongóknak és a lelkes LEGO építőknek egyaránt.

  • Fedezd fel a pihentető építést, és éld át újra a Star Wars: A Birodalom visszavág című film ikonikus jelenetét, miközben megépíted Darth Vader meditációs kamrájának legelső LEGO kockamodelljét (75296).
  • Ez a megépíthető és kiállítható modell 2 LEGO Star Wars minifigurát is tartalmaz: Darth Vadert és Veers tábornokot egy romboló pisztollyal felfegyverkezve.
  • A kamra nyitható és csukható, akárcsak a valódi, emellett tartalmaz egy forgatható ülést Darth Vadernek, egy nagy monitort, irányítópaneleket, egy korongot, amelyen Veers tábornok állhat, valamint egy névtáblát is.
  • Ez a szett a gyűjthető LEGO Star Wars „építsd meg és állítsd ki” modellsorozat része.
  • Ez a klassz, 663 elemből álló készlet izgalmas építési élményt nyújt, így remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a Star Wars rajongóknak, a tapasztalt LEGO építőknek vagy a hobbiépítőknek.
  • A több mint 18 cm magas, 16 cm széles és 19 cm mély építőmodell nem foglal túl sok helyet, ha kiállítod, ám így is egész biztosan megragadja mindenki figyelmét.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a készletet egy szenvedélyes Star Wars rajongónak, akinek még új a LEGO világa? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy könnyen követhető útmutató is, így egy Jedi lovag önbizalmával vághat bele az építésbe.
  • Ez a felnőtteknek szánt LEGO Star Wars készlet a kiváló minőségű építőkészletek gyűjteményének része, amelyek olyan igényes hobbiépítőknek készültek, akik imádják a DIY projekteket, amelyek során szórakoztató és kreatív módon kapcsolódhatnak ki.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz. Ez pedig már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.