A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Klónkatona és harci droid harci csomag 75372

Jtszd el az akcids klnkatona vs. harci droid csatkat egy olyan kszlettel, amely 4 LEGO Star Wars minifigurt s 5 LEGO figurt tartalmaz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Klónkatona és harci droid harci csomag
SKU 75372
Darabok 215
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 11 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Klónkatona és harci droid harci csomag 75372 leírás

Inspiráld a 7 éves vagy nagyobb ifjakat, hogy eljátsszák a Star Wars: A klónok háborúja izgalmas jelenteit ezzel a LEGO Star Wars Klónkatona és harci droid harci csomaggal (75372). 4 LEGO Star Wars minifigurát és 5 LEGO figurát tartalmaz – Shock Trooper klónkatona, 3 klónkatona, 3 szuper harci droid és 2 harci droid – ikonikus fegyverekkel az akciódús játékhoz. A LEGO építőszetthez tartozik egy koronglövő Star Wars speeder bike a 2 klónkatonának és egy megépíthető STAP speeder jármű a harci droidnak. A tri-droid a 3 pöccintős kilövővel és a védekezőállás a korongvetővel tovább fokozza a kreatív játéklehetőségeket.

Nézd meg a LEGO Builder appot, ahol útmutatókat, valamint nagyító és forgató képmegjelenítő eszközöket találsz, amelyek felturbózzák a gyerek építési élményét!

Ezzel a megépíthető játékkészlettel remekül lehet külön is játszani, de a szereplők és az építmények széles választékával, más LEGO Star Wars szettekkel is kombinálhatók (ezek külön kaphatók).

  • Klónkatona és harci droid harci csomag gyermekeknek – Játszd el újra a Star Wars: A klónok háborúja jeleneteit ezzel a megépíthető akciójátékkal, amely LEGO figurákat, speeder bike-ot és még sok mást tartalmaz.
  • 4 LEGO Star Wars minifigura és 5 LEGO figura az akciókért – Shock Trooper klónkatona, 3 klónkatona, 3 szuper harci droid és 2 harci droid válogatott kiegészítőkkel.
  • Megépíthető LEGO Star Wars speeder bike – A speeder bike-nak 2 korongvetője van, 2 tartóval a rombolóknak és hellyel 2 klónkatonáknak.
  • Kreatív játék határok nélkül – Tri-droid forgó felsőrésszel és 3 pöccintős kilövővel, egy STAP speeder a harci droidnak, egy fedezékállás korongvetővel, egy hődetonátor elem és még sok más.
  • Ajándék 7 éves vagy nagyobb Star Wars rajongóknak – Ajándékozd ezt a vidám, gyűjthető építőjátékot olyan gyerekeknek, akik szeretik a Star Wars: A klónok háborúja című filmet.
  • LEGO Star Wars építőjátékok minden korosztálynak – A LEGO Star Wars építőjátékokkal a gyerekek és a felnőttrajongók újraalkothatják az ikonikus jeleneteket, akciódús kalandokat találhatnak ki vagy egyszerűen csak kiállíthatják a modelleket.
  • 215 elemből álló kompakt szett – A tri-droid 12 cm magas, 15 cm hosszú és 13 cm széles.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.