A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 75274 TIE vadsz pilta sisak

Klassz, gyjthet LEGO Star Wars TIE vadsz piltasisak a killtshoz!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO TIE vadsz pilta sisak
SKU 75274
EAN 5702016617207
Darabok 724
Sorozat LEGO Star Wars
Kor 18+ év
LEGO ár 23 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 75274 TIE vadsz pilta sisak leírás

Tedd próbára építési készségeidet és idézd fel a klasszikus Star Wars csatajelenetek emlékeit ezzel a LEGO Star Wars TIE vadász pilótasisak (75274) megépíthető és kiállítható modellel! Csodálatos ajándékötlet a 18 évnél idősebb Star Wars szakértők és bármilyen tapasztalt LEGO építő számára, hiszen a LEGO kockák és matricák gyönyörűen visszaadják a sisak ikonikus kontúrjait és részleteit.

Építsd meg és állítsd ki!
Ez a gyűjthető Star Wars sisak építőjáték egy névtáblával ellátott alaplapot is tartalmaz, így garantáltan megragadja a figyelmet otthonodban vagy az irodában. Nézd meg a többi új, 2020 májusában megjelenő LEGO Star Wars „építsd meg és állítsd ki“ modellkészletet is – a Birodalmi rohamosztagos sisak (75276),és a Boba Fett sisak (75277) készletet.

A szórakozás galaxisa!
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars a legsikeresebb témánk, ezért számtalan készlet közül válogathat a rajongók bármely korosztálya, melyek játékhoz és kiállításhoz is nagyszerűek.

  • Mutasd be elsőosztályú építési készségeidet a fényes Star Wars TIE vadász pilótasisak megépítésével! Csodálatos, kiállítható modell, mellyel bármelyik rajongónak örömet szerezhetsz, hiszen minden a gyönyörű LEGO kockákból épült részletekről szól.
  • A TIE vadász pilótasisak ikonikus kialakításának LEGO kockákból és matricákból készült másolata felidézi a fantasztikus Star Wars filmjelenetek emlékeit, névtáblával ellátott alaplapja pedig nagyszerűen fog mutatni kiállítva.
  • Ez a LEGO készlet a gyűjthető LEGO Star Wars „építsd meg és állítsd ki“ modellkészletek sorozatának része – nézd meg a Birodalmi rohamosztagos sisak (75276),és a Boba Fett sisak (75277) készletet is!
  • Ez a 723 elemből álló Star Wars építőkészlet magával ragadó, kihívást jelentő építési élményt nyújt a tapasztalt LEGO építők számára, így ez a legjobb születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 18 évnél idősebb Star Wars rajongóknak.
  • A TIE vadász pilótasisak több mint 19 cm magas, 13 cm széles és 15 cm mély – így nem foglal sok helyet kiállítva, ennek ellenére lenyűgöző, eredeti részletei mégis megragadják mindenki figyelmét, aki elsétál mellette!
  • Nincs szükség elemekre! A gyűjthető LEGO Star Wars TIE vadász pilótasisak építőjáték LEGO kockáival stresszoldó építésben lesz részed. Szóval kapcsolódj ki, és élvezd a gyönyörű központi darab megalkotását!
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a klassz építőjátékot egy hatalmas Star Wars rajongónak, aki számára még új a LEGO építés? Ne aggódj! A készlethez könnyen követhető útmutató társul, így a dobozt felnyitva magabiztosan belevághat a komplex építmény megalkotásába.
  • A rajongók bármely korosztályát meglepheted a LEGO Star Wars gazdag választékával, legyen szó a filmek jeleneteinek eljátszásáról, új, fantasztikus történetek kitalálásáról vagy egyszerűen csak a szuper modellek megépítéséről és kiállításáról.
  • A LEGO kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség az Erőre! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, hogy tökéletesen és könnyedén összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO kockákat és elemeket összenyomjuk, megcsavarjuk, ledobjuk, felhevítjük és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden Star Wars építőjáték megfeleljen a Föld (és az összes galaxis!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.