A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Yoda 75255

ptsd meg s llts ki egy igazi LEGO Star Wars legendt Yodt!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Yoda
SKU 75255
EAN 5702016370775
Darabok 1771
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 30 093 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Yoda 75255 leírás

Ez a két Yoda LEGO Star Wars szereplővel ellátott készlet bármelyik rajongó gyűjteményét teljessé teszi! A Star Wars: A klónok támadása című film alapján készült Yoda Jedi mester részletesen kidolgozott 75255 kiállítható modellje állítható fejjel és szemöldökkel, mozgatható ujjakkal és lábujjakkal, valamint Yoda jellegzetes zöld fénykardjával van ellátva. Ez a részletgazdag LEGO Star Wars figura továbbá tartalmaz egy Yodáról szóló adattáblát és egy állványt, melyen elhelyezheted a készletbentalálható Yoda minifigurát fénykardjával, így bármelyik rajongó számára remek Star Wars gyűjtői darabként szolgálhat.

  • A készlet részletesen kidolgozott, állítható fejet és szemöldököt, mozgatható ujjakat és lábujjakat, Yoda zöld fénykardját, valamint a Jedi mesterről szóló adattáblával ellátott állványt is tartalmazza, melyen elhelyezheted a csomagban található Yoda minifigurát és fénykardját.
  • Ez a Star Wars: A klónok támadása című film alapján készült gyűjtői darab nagyszerű Star Wars témájú ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra.
  • Szerezz meg két LEGO Star Wars Yodát egyetlen készletben!
  • Yoda fénykarddal ellátott LEGO Star Wars álló figurája több mint 41 cm magas.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.