A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 75242 Black Ace TIE elfog

Lpj be Griff Halloran vilgba Black Ace TIE elfogjval, melyet a nagy siker Star Wars: Ellenlls cm TV sorozatban lthattl!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Black Ace TIE elfog
SKU 75242
EAN 5702016370690
Darabok 396
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 17 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 75242 Black Ace TIE elfog leírás

Hagyd, hogy a gyermekek megépítsék, és játszanak a lenyűgöző LEGO Star Wars 75242 Black Ace TIE elfogó építőjátékkal, mely a nagy sikerű Star Wars: Ellenállás című TV sorozat alapján készült. Ez a részletesen kidolgozott Star Wars csillaghajó tartalmaz egy nyitható pilótafülkét, benne a csúcspilóta, Griff Halloran számára kialakított üléssel, emellett találsz 2 rugós kilövőt a szárnyvégeken és egy levehető panelt a hátulján, ahol eltárolhatod a tartalék rakétát. Ez a szórakoztató építőjáték 2LEGO Star Wars minifigurát és egy droid LEGO figurát tartalmaz.

  • A LEGO Star Wars építőjáték 2 minifigurát tartalmaz: Griff Hallorant és Poe Dameront, valamint egy BB-8 droid LEGO figurát.
  • A TIE elfogó LEGO Star Wars modell tartalmaz egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét, szárnyvégekre szerelt rugós kilövőket, valamint egy nyitható, hátsó rakteret, ahol eltárolhatod a tartalék rakétát.
  • A csomagban 2 lézerpisztolyt is találsz.
  • A gyermekeknek szánt TIE elfogó építőkészlet méretei: több mint 8 cm magas, 36 cm hosszú és 21 cm széles.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.