A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Tatooine-i kaland 75299

Harci kszlet a Star Wars: A Mandalri 2. vada alapjn

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Tatooine-i kaland
SKU 75299
EAN 5702016913989
Darabok 276
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 8 393 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Tatooine-i kaland 75299 leírás

A gyerekek imádni fogják a Mandalóri és a buckalakó összefogását a sivatagi küldetéseken ebben a LEGO Star Wars Tatooine-i kaland szettben (75299). Ebben megtalálod a Mandalóri speeder bike-ját egy LEGO minifigura-üléssel és egy nyeregtáskával felszerelve, amire A Gyermeket ültetheted. Ráadásként a készlet tartalmaz egy megépíthető buckalakó búvóhelyet, és egy 2021 januárjának újdonságaként a buckalakó rakétalövő hajítógépét is.

Akciódús szerepjáték
Ez az szett tartalmazza A Mandalóri és a buckalakó LEGO minifiguráit, A Gyermek (akit Baby Yoda néven is becéznek) LEGO figuráját, valamint klassz fegyvereket, amik szerepjátékos szórakozásra inspirálnak. Remek ajándék a Star Wars: A Mandalóri rajongóinak, amihez egy egyszerű útmutató is tartozik, így még a LEGO újoncok is élvezhetik az építést.

A gyönyörűségek galaxisa
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars a legsikeresebb témánkká vált, így a rajongók minden korosztályára izgalmas szettek várnak.

  • A gyermekek eljátszhatják a Star Wars: A Mandalóri 2. évadának jeleneteit, de akár saját speeder bike-os, rakétalövő csatákat is kitalálhatnak ezzel a Tatooine-i kaland (75299) építőjátékkal.
  • A csomag tartalmazza A Mandalóri és egy buckalakó LEGO minifiguráit fegyverekkel, a játékos csatákhoz, emellett A Gyermek (a népszerű szereplő, akit Baby Yoda néven is becéznek) LEGO figuráját.
  • A speeder egy LEGO minifigura-üléssel és egy nyeregtáskával rendelkezik, amire A Gyermeket ültetheted. A készlet emellett tartalmaz egy megépíthető buckalakó búvóhelyet, valamint a buckalakó rugós kilövővel kiegészített, rakétalövő hajítógépét is.
  • Az önálló építéshez és játékhoz, valamint a barátokkal való szórakozáshoz egyaránt nagyszerű építőjáték remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • A speeder több mint 3 cm magas, 13 cm hosszú és 3 cm széles, emellett a szettet nagyszerűen kombinálhatod más LEGO Star Wars építőjáték-készletekkel, a kreatív játékhoz.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a 277 elemet tartalmazó szettet valakinek, aki számára még új a LEGO építés világa? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy könnyen követhető, illusztrált útmutató is, így magabiztosan belevághat az építésbe.
  • A rajongók minden korosztályára vár egy LEGO Star Wars készlet, legyen szó a híres jelenetek újrajátszásáról, saját történetek kitalálásáról vagy egyszerűen csak az eredeti modellek megépítéséről és kiállításáról.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat és elemeket a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.