A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO A Mandalori Fejvadász szállító 75292

Klassz, megpthet Star Wars: A Mandalori A Razor Crest csillaghaj!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO A Mandalori Fejvadász szállító
SKU 75292
EAN 5702016683325
Darabok 1023
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 59 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO A Mandalori Fejvadász szállító 75292 leírás

Játszd el a fejvadász Mandalori és a Gyermek harcát a Felderítő rohamosztagos és más ellenségek ellen a gyermekeknek szánt A Mandalori Fejvadász szállító (75292) LEGO Star Wars építőjátékkal! Ez a kockából épült, páncélozott szállító űrsikló tartalmaz egy rakteret nyitható oldalakkal, melyek dupla hozzáférést nyújtanak a rámpákhoz és a benne lévő karbonit fejvadászhoz. Továbbá találsz egy LEGO minifigurának kialakított, kettős pilótafülkét, rugós kilövőket, menekülő gondolát és még számtalan eredeti részletet, melyek kreatív játékra inspirálnak.

Kalandok szerepjátékok
A 10 éves vagy annál idősebb gyermekek számára izgalmas építési élményt nyújtó, 1023 elemből álló csillaghajó építőkészlet tartalmaz 5 gyűjthető LEGO Star Wars szereplőt, többek között az új, 2020 augusztusában megjelenő A Mandalori és a Gyermek LEGO minifiguráit. Nagyszerű a szerepjátékhoz, emellett más LEGO Star Wars készletekkel is kombinálható, hogy még több akcióban legyen részed.

Nagyszerű ajándékötletek
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a legendás Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars építőjátékok rendkívül népszerűek, hiszen nagyszerű ajándékötletek minden korosztály számára.

  • A gyermekek a hősies harcos, A Mandalori bőrébe bújva eljátszhatják a Star Wars: A Mandalori akciódús jeleneteit A Mandalori Fejvadász szállító (75292) csillaghajó részletesen kidolgozott LEGO kockamodelljével.
  • Ez a szórakoztató építőjáték 4 LEGO minifigurát tartalmaz: A Mandalorit, Greef Kargát, egy Felderítő rohamosztagost és a Gyermeket, valamint egy IG-11 LEGO figurát, melyek közül mindegyik klassz fegyverekkel van ellátva, így izgalmas csatákat játszhatsz el velük.
  • A Mandalori Fejvadász szállító tartalmaz egy minifigurának kialakított, kettős LEGO pilótafülkét, 2 rugós kilövőt, nyitható oldalakkal és rámpákkal ellátott rakteret, melynek a belsejében karbonit fejvadász elemeket találsz, emellett vár rád egy alvóhely és egy levehető menekülő gondola a kreatív játékhoz.
  • Ez az 1023 darabból álló építőjáték készlet izgalmas építési élményt nyújt, emellett nagyszerűen kombinálható más LEGO Star Wars készletekkel is. Szuper ünnepi vagy születésnapi ajándék a 10 évnél idősebb fiúk és lányok számára.
  • A Mandalori Fejvadász szállító rombolóhajó méretei: több mint 14 cm magas, 38 cm hosszú és 28 cm széles. Amikor éppen nem szállít létfontosságú rakományt, szemet gyönyörködtető Star Wars: A Mandalori témájú dekorációként is használhatod.
  • Ezt a LEGO Star Wars gyűjthető, kizárólag LEGO építőkockákból álló építőjátékot a gyermekek képzelete indítja be – nincs szükség elemekre – így a mókás, kreatív kalandok sosem merülnek le!
  • Gyermeked még nem ismeri a LEGO készleteket? Ne aggódj! Ehhez a megépíthető játékkészlethez tartozik egy lépésről lépésre vezető, illusztrált útmutató, így olyan magabiztosan illesztheted össze a Mandalori rombolóhajó építőjáték elemeit, akár egy Jedi!
  • A LEGO Star Wars építőjátékokkal a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a Star Wars történet jeleneteit, megálmodhatják saját, eredeti történeteiket vagy egyszerűen csak kiállíthatják a klassz építőmodelleket.
  • A LEGO kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség az Erőre! Az elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a tökéletes, egyszerű összeilleszthetőséget minden alkalommal, valamint az egyöntetű, robusztus építményeket.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük és szigorúan megvizsgáljuk, így biztos lehetsz benne, hogy ez a Star Wars: A mandalori építőkészlet megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.