A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Millennium Falcon 75257

Szerezd be a Star Wars: Skywalker kora cm filmben lthat Millennium Falcont!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Millennium Falcon
SKU 75257
EAN 5702016370799
Darabok 1353
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 68 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Millennium Falcon 75257 leírás

Ezzel a 75257 LEGO Star Wars Millennium Falcon modellel kicsiket és nagyokat egyaránt lázba hozhatsz. Az ikonikus koréliai teherhajó kockából épült változata számtalan részletet tartalmaz, többek között egy forgatható tetőt, alsó lövegtornyokat, 2 rugós kilövőt, lehajtható rámpát és egy nyitható pilótafülkét, benne 2 minifigurának kialakított hellyel. A felső paneleket kinyitva egy részletesen kidolgozott beltér található, ahol a gyermekek nagy örömmel fogják eljátszani a Star Wars: Skywalker kora című film jeleneteit olyan Star Wars szereplőkkel, mint Finn, Chewbacca, Lando Calrissian, Boolio, C-3PO, R2-D2 és D-O. Ez az ikonikus Star Wars készlet nagyszerű kiegészítője lehet bármelyik rajongó gyűjteményének.

  • A csomagban 7 LEGO Star Wars szereplőt találsz: Finn, Chewbacca, C-3PO, Lando Calrissian és Boolio minifiguráit, valamint R2-D2 és D-O LEGO droid figuráit.
  • A LEGO Star Wars Millenium Falcon modell külső részletei tartalmaznak egy forgó felső részt és alsó lövegtornyokat (az alsó tornyokban 2 minifigura fér el), 2 rugós kilövőt, egy lehajtható rámpát és egy nyitható pilótafülkét, benne 2 minifigurának kialakított hellyel.
  • A belső részben találsz egy rakteret 2 konténerrel, navigációsszámítógépet forgószékkel, kanapét és dejarik holojáték asztalt, hajókonyhát, hálóhelyet, egy rejtett csempészfülkét és egy hiperhajtóművet szerszámokkal.
  • A fegyverek között megtalálod Chewbacca korongvető nyílkilövőjét, Finn ágyúját és Lando ágyúját.
  • Játszd el a Star Wars: Skywalker kora című film jeleneteit a legendás koréliai teherűrhajóval!
  • Ez a LEGO Star Wars készlet nagyszerű ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra.
  • A csillaghajó méretei: több mint 14 cm magas, 44 cm hosszú és 32 cm széles.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.