A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Luigi kalandjai kezdőpálya 71387

Kezdplya a valdi LEGO Luigi kalandokhoz

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Luigi kalandjai kezdőpálya
SKU 71387
Darabok 280
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 23 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Luigi kalandjai kezdőpálya 71387 leírás

Vezesd be a gyermekeket az interaktív LEGO Super Mario univerzumba ezzel a Luigi kalandjai kezdőpályával (71387)! Remek ajándék a klassz gyermekeknek – tartalmaz egy LEGO Luigi figurát, ami egy LCD képernyőn és hangszórón keresztül azonnali, kifejező visszajelzést ad. A játékosok extra digitális érméket gyűjthetnek, ha segítenek LEGO Luiginak teljesíteni a pörgő libikókás és repülő kihívásokat, valamint ha interakcióba lépnek Pink Yoshival és legyőzik Boom Boomot és egy Bone Goombát. A Tower biom nugátbarna kockái is különféle reakciókat váltanak ki LEGO Luigiból, a kocka pedig extra jutalmakat ad.

Kreatív szórakozás
Az építési útmutatót megtalálod az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban, ahol többek között inspirációk is várnak rád a pályák átépítéséhez.

Korlátlan lehetőségek
A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészlet egy újfajta játékmódot kínál, amibe az ikonikus Super Mario karakterekkel vághatsz bele a valódi világban. A kezdőpályák, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok korlátlanul kombinálhatók, így a rajongók saját pályákat építhetnek.

  • Vezesd be a Super Mario rajongókat a valódi LEGO Super Mario univerzumba ezzel a Luigi kalandjai kezdőpályával (71387), ami tartalmaz egy LEGO Luigi figurát a szórakoztató, interaktív játékhoz.
  • LEGO Luigi tartalmaz színérzékelőt, LCD képernyőt, amivel különféle, azonnali reakciókat ad a mozgásra, valamint egy hangszórót, ami ikonikus hangokat és a videojáték zenéjét játssza le.
  • A kezdőcsőtől menj végig LEGO Luigi-val egészen a célpóznáig, gyűjts digitális érméket a pörgő libikókás és a repülő kihívásokkal, és lépj interakcióba a kockával, valamint Pink Yoshi, Boom Boom és a Bone Goomba figuráival.
  • A Tower biomot jelölő nugátbarna kockák különféle reakciókat váltanak ki LEGO Luigi-ból.
  • Ez a 280 elemből álló, moduláris LEGO építőjáték-készlet szórakoztató születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek. Átépíthető, és más LEGO Super Mario készletekkel is számtalan módon kombinálható.
  • A LEGO Luigi figura 2 db AAA elemmel működik (a csomag nem tartalmazza), ami igazán interaktív játékélményt nyújt, ahol a játékosok azonnali visszajelzést és jutalmakat kapnak kreativitásukért.
  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban találsz építési útmutatókat, tippeket és egy biztonságos platformot gyermekeknek, ahol megoszthatják az ötleteiket. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
  • A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik az ikonikus Super Mario karaktereket, emellett korlátlan lehetőségeket nyújtanak a rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék, átalakítsák és személyre szabják saját, egyedi pályáikat.
  • A LEGO kockák és elemek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, így biztosítva, hogy kompatibilisek, valamint könnyen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.